Novosti
MOST OSTAO HLADAN

Bernardić suradnju nudi Mostu
Objavljeno 5. prosinca, 2017.

Davor Bernardić u utorak je ponovio kako je SDP spreman za izbore i za suradnju s Mostom. “SDP je spreman surađivati sa svima kojima je interes Hrvatske na prvome mjestu. Most je izlaskom iz Vlade koja je prikrivala kriminal u Agrokoru pokazao da su im najvažniji interesi Hrvatske, a ne osobni interesi. Za razliku od HDZ-a”, poručio je Bernardić.

Bernardićev entuzijazam Božo Petrov i Nikola Grmoja oprezno su komentirali.

"Most je uvijek bio poželjan partner, to nije ništa novo. Tako je od 2015. godine. Problem nastaje kad uvide da mi stvarno jesmo za promjene u Hrvatskoj. Ali nas ne zanimaju ponude 'što bi kad bi', niti projekcije budućnosti. Zanimaju nas konkretni zakonski prijedlozi koji se događaju sada i oko kojih se možemo usuglasiti. Jer kada je, primjerice, Zakon o HNB-u u pitanju i revizija HNB-a, tada nismo bili prihvatljivi nikome, ni SDP-u ni HDZ-u, ni jedni ni drugi nisu podržali taj naš zakon, ili kada je izbor ustavnih sudaca u pitanju. Vjerujem da hrvatski građani pomalo uviđaju da su stvarne promjene moguće jedino izvan i HDZ-a i SDP-a”, izjavio je Božo Petrov za tportal.

"Tri godine ima do izbora, pitanje je što će tada biti i koje će političke opcije biti na sceni. S obzirom na iskustvo, ne samo u Vladi, nego i u Saboru, mi bi bili najsretniji kada bi hrvatski građani shvatili da su promjene moguće jedino izvan SDP-a i HDZ-a", kazao je Nikola Grmoja iz Mosta, i dodao: "Mi ćemo na izbore samostalno. Nema nikakvih prijeizbornih koalicija, smatramo da je to prijevara građana", rekao je Grmoja za index.hr.V.T.

Možda ste propustili...

GRAĐANSKI ODGOJ I OBRAZOVANJE

Višnjevački osmaši promatrali izbore

POSAO ZA OSJEČKE KOMUNALNE REDARE

Kazne za izborne plakate na javnim površinama