Mozaik
HR TOP 40

Nina Badrić na samom vrhu
Objavljeno 5. prosinca, 2017.

Već u drugom tjednu na listi Nina Badrić je s novim singlom “Mijenja se vrijeme” preuzela čelnu poziciju nacionalne top-liste radijskog emitiranja HR top 40. Na drugom mjestu i ovoga puta nalazi se Parni Valjak s pjesmom “Vrijeme”, dok su Bebek i Oliver nakon punih 10 tjedana na samom vrhu s duetom “Ako voliš ovu ženu” sada na trećoj poziciji. Na četvrtom mjestu ponovo je Mia Dimšić s novim singlom “Kiša”. U top pet stigla je i Ivana Kindl s pjesmom “Sve istine i laži”.

- Sretna sam i ponosna zbog izvrsnog prijma pjesme u radijskom eteru i sjajne pete pozicije na HR top 40! Zahvaljujem svim urednicima radiopostaja na podršci, nema većeg zadovoljstva nego kad autorska pjesma dopre do srca slušatelja - istaknula je Ivana.

Najviši novi ulaz liste zabilježili s Pirati s pjesmom “Godina za godinom”, najveći skok Marko Vukes sa “Žedan tvoje ljubavi”, dok su se na listu vratili i Vladimir Kočiš Zec i njegova “Malena”. Pjesma koja se u ovom trenutku najduže nalazi na listi duet je Kedže i Zsa Zse “Sve u meni se budi” koji se već 50 tjedana nalazi u prvih 40. Parni valjak zasjeo je na prva mjesta većine hrvatskih regija, pa se tako nalazi na broju jedan top-ljestvica u Dalmaciji, Zagorju, Gradu Zagrebu i Središnjoj Hrvatskoj. Ninu su najviše slušali u Slavoniji te Istri i Primorju, gdje je “Mijenja se vrijeme” na vrhu ljestvica. T.K.

Možda ste propustili...

U NOVOJ SERIJI “THOSE ABOUT TO DIE” ROLANDA EMMERICHA

Hopkins kao car Vespazijan

Najčitanije iz rubrike