Regija
NEUOBIČAJENA GESTA VNL-A

Novac od pobjede na izborima za nabavu knjižne građe školi
Objavljeno 3. prosinca, 2017.

VALPOVO

Valpovačka nezavisna lista nositelja Matka Šutala, donirala je 130 jedinica knjižne građe OŠ Ladimirevci, koja su kupljena zahvaljujući novcu koji je sukladno Zakonu pripao gradonačelniku Matku Šutalu za ostvarenu pobjedu u utrci za gradonačelnika na ovogodišnjim lokalnim izborima. Primopredaja knjiga izvršena je u prostorijama Škole gdje je predstavnike VNL-a Matka Šutala, Leonarda Kunu, Tihomira Tomića, Zorana Pavoševića i Josipa Medveda dočekao ravnatelj Damir Jakopiček i zahvalio im u svoje ime te u ime nastavnika i učenika.

Kako se i radovi na dograđenom dijelu Škole u Ladimirevcima bliže se kraju, gosti su imali priliku obići i prostorije nove školske knjižnice s čitaonicom i kuhinje s blagovaonicom. Gradonačelnik Matko Šutalo izrazio je zadovoljstvo školom i dograđenim prostorijama te u ime Grada Valpova obećao pružiti podršku školi kako bi se nastavio unaprjeđivati odgojno-obrazovni proces.

Gradonačelnik Šutalo najavio je da tu priča o donacijama neće stati, već da će se i u idućoj godini ostatak sredstava, kao i vijećničke naknade vijećnika Valpovačke nezavisne liste usmjeriti za najpotrebnije.L.A.

Možda ste propustili...

IZNIMNO VELO ZANIMANJE

Poziv za potpore zasad zatvoren

ŽUPAN DEKANIĆ PRIMIO I DARIVAO MALE NOGOMETAŠE

Uspješni limači NK-a Radnički

Najčitanije iz rubrike