TvObzor
HOTEL TRANSILVANIJA

Obiteljski odmor koji će vam popiti krv
Objavljeno 1. prosinca, 2017.

Najpoznatija čudovišna obitelj idućeg ljeta vraća se na velika platna u istom sastavu, ali s novim avanturama i nevoljama te u potpuno novom okruženju. Vrijeme je za praznike! Kako čak i čudovišta moraju s vremena na vrijeme uzeti odmor, tako i naša ekipa ove godine ljetuje u velikom stilu. Ali s obzirom na to da s Drakulom i njegovom družinom nikad ništa ne ide glatko i jednostavno, tako će i ovo ljetovanje biti začinjeno brojnim dogodovštinama i humorom, a i potencijalnim opasnostima.

Nastavak animiranog hita iz 2012. i 2015. godine koji je već u dva navrata zaludio djecu (i njihove roditelje) diljem svijeta, u trećem nastavku naziva “Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju!” diže zabavu na novu razinu. Zarazan humor i nevjerojatna pustolovina Drakule i njegove čudovišne ekipe ovo ljeto vode nas na najluđe krstarenje za koje nećete htjeti da ikada završi.

U trećem nastavku ovog animiranog hita Mavis iznenadi Drakulu obiteljskim putovanjem na luksuznom kruzeru kako bi se odmorio od vođenja hotela. Kako je upravo Drakula taj koji osigurava da drugima ugodno prođu njihovi praznici, sada je vrijeme za njegov odmor oko kojeg će netko drugi voditi brigu. Luksuznom krstarenju ne može odoljeti ni ostatak Drakulina čopora te se i oni pridružuju putovanju.

Čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koje im kruzer nudi, od različitih sportskih aktivnosti do fenomenalne i preukusne hrane i egzotičnih ekskurzija. No ono što im u jednom trenutku ipak prekine zabavu je jedna neočekivana ljubav. Naime, čim napuste luku, razvija se romansa između Drakule i misteriozne brodske kapetanice Ericke. Sada je red na Mavis da glumi zaštitnički nastrojenog roditelja i pokuša razdvojiti svog oca i Ericku. No nitko zapravo ne zna da je Ericka potomak Abrahama Van Helsinga, drevnog neprijatelja Drakule i svih ostalih čudovišta.

Balansirati između obitelji, prijatelja i nove romanse je možda ipak previše, čak i za najmoćnijeg vampira. Kako će se Drakula snaći u novoj situaciji te hoće li se s ovog krstarenja svi vratiti sretni i zadovoljni saznajte ovog ljeta u kinima.

U originalnoj verziji filma svoje glasove našim omiljenim likovima posudili su Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, David Spade, Molly Shannon, Keegan-Michael Key i Mel Brooks. Imena domaćih glumaca koji će svoje glasove posuditi u sinkroniziranoj verziji bit će uskoro potvrđena. (N.K.)