Osijek
HKUD ŽELJEZNIČAR

Gradu koncert za rođendan
Objavljeno 23. studenog, 2017.

U HKUD-u Željezničar velike su pripreme za Dan grada Osijeka. Nenad Sudar, umjetnički voditelj i tajnik, kaže kako se članovi s velikim uzbuđenjem i htijenjem pripremaju za svoj Godišnji koncert u povodu rođendana grada.

- Drugi prosinca, s početkom u 19 sati, HKUD Željezničar održat će veliki koncert pod nazivom “Op diko garava”. Ove ćemo godine svojim Osječanima podariti koncert na kojem nastupaju sve sekcije našeg društva, najmlađa C sekcija, B-sekcija, Reprezentativni ansambl, te orkestar Tamburaške škole Batorek. Nakon velike turneje po NR Kini Reprezentativnog ansambla HKUD-a Željezničar, veliko je zadovoljstvo imati priliku u povodu Dana grada pokazati domaćoj publici bogatstvo i ljepotu tradicijske kulture u svom gradu – kaže Sudar.

Iz “Želje” najavljuju bogat program u kojem će prikazati folklornu baštinu svih plesnih regija Lijepe Naše.

- Ulaznice se mogu nabaviti u prostorijama Društva, ponedjeljkom i srijedom od 19 do 22 sata, ili rezervirati putem telefona 098/843-065. Pozivamo sve prijatelje i zaljubljenike u tradicijsku kulturu i folklornu umjetnost hrvatskog naroda da nam se pridruže i uživaju zajedno s nama u Hrvatskom narodnom kazalištu Osijek - poziva Sudar. D. Pejić

Najčitanije iz rubrike