Dome slatki dome
LIFESTYLE

Brzo i lako do čistih podova
Objavljeno 23. studenog, 2017.

Jednostavno, kako mu i ime govori, ovo je naizgled običan štapni mop čistač, no zahvaljujući integriranom spremniku za tekućinu on ne zahtijeva kantu s vodom.

Čišćenje doma, ureda ili nekog drugog prostora definitivno nije stvar u kojoj brojni uživaju, no uz pravi alat ovaj zadatak ipak može biti zanimljiv.

Ako ste pomislili da smo sišli s uma kada kažemo da čišćenje bilo čega može biti zanimljivo – razmislite još jednom. Naime, ako u rukama imate pravi alat za pravi zadatak, tada i taj zadatak može biti zanimljiv bez obzira na to koliko se napornim činio. Jasno, za takav rezultat bitno je nekoliko elemenata – jednostavnost, brzina i učinkovitost. Sva tri elementa u postupku čišćenja i održavanja podnih površina idealno ispunjava danas izuzetno popularan Spray Mop.

Čišćenje podova s vremenom se mijenjalo pa smo tako od krpa, kanti, mopova i spužvi došli do inovativnog Spray Mop čistača. Sigurno ste ovaj proizvod mogli primijetiti po brojnim TV reklamama, no zahvaljujući Facebook trgovini Cool Factory ova zanimljiva sprava može biti vaša i u pola cijene od one koju viđamo na TV reklamama. Ponukani upravo povoljnom cijenom, naručili smo jedan za naše svakodnevno održavanje uredskog, ali i stambenog prostora. Dakle, što je ovaj mop i zašto se zove Spray Mop? Jednostavno kako mu i ime govori, ovo je naizgled običan štapni mop čistač, no zahvaljujući integriranom spremniku za tekućinu on ne zahtijeva kantu s vodom. U praksi, Spray Mop čistač pokazao se više no idealan za svakodnevno čišćenje i održavanje. U ovakvim situacijama kanta i klasični mop previše su komplicirani i oduzimaju previše vremena za svakodnevno čišćenje. U uredu, kantu i mop uvijek je bolje upotrijebiti kada radite nekakvo generalno čišćenje, ili čišćenje teško zaprljanih prostora gdje se zahtijeva redovito čišćenje krpe, no za redovno čišćenje održavanih prostora kanta i mop jednostavno su stvar prošlosti. Dovoljno je u Spray Mop uliti sredstvo za čišćenje, ili vodu, te uz nekoliko pritisaka pošpricati površinu te ju u istoj radnji prebrisati. Izuzetno debela krpa od mikrovlakana pokupit će svu prljavštinu i tekućinu, a iza sebe ostaviti čist pod. Briljantno! Definitivno vrijedi svake - lipe! M.R.

Možda ste propustili...

SKLADNO UMATANJE PORUKA OSOBI KOJU DARIVATE

Poklon umotan sa srcem

UKUSNIJE UZ DEKORACIJU

Pravi ugođaj uz toplinu svijeće

MALE IDEJE ZA NAJLJEPŠE DANE

Darove ukrašavamo ljubavlju!

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

BLAGDANSKO UKRAŠAVANJE

Pretvorite dom u posebno mjesto ugode i obilja

2

MALE IDEJE ZA NAJLJEPŠE DANE

Darove ukrašavamo ljubavlju!

3

PRAVILA POSLOVNOG DARIVANJA

Obavezno priložite čestitku