Sport
TREĆA HNL "ISTOK": POŽEGA

Pobjedom se oprostili od svoje publike
Objavljeno 20. studenog, 2017.

Slavonija se zasluženom pobjedom protiv Croatije iz Đakova oprostila od svoje publike ove jeseni i time zaključila domaćinske utakmice jer posljednje kolo gostuje u Koprivnici. Plavi su u prvenstvo krenuli s novim trenerom, no ne baš uspješno, što je na kraju i rezultiralo sa šest poraza i cijelom provedenom jeseni u donjem domu. Pobjeda protiv Croatije bila je imperativ i došla je potpuno zasluženo te je sada na treneru i igračima da još odrade posljednje kolo protiv nezgodnog protivnika i krenu u pripreme za proljeće. Slavonija je dominirala cijelu utakmicu te gostima nije dopustila ni jednu ozbiljniju prijetnju prema Rezinu golu. Dominacija i pritisak domaćih uspješno su okončani pogotkom tek pred kraj prvog dijela, povratnu loptu uputio je Sokić prema Smojviru koji puca i pogađa vratnicu, a odbijena lopta dolazi do Včelika koji pogađa za 1:0. Nastavak utakmice nije donio puno uzbuđenja, domaći su nastavili s istom igrom i držali kontrolu ne dopuštajući gostima da ozbiljnije zaprijete. Rješenje utakmice i pitanje pobjednika donio je Smojvir u 65. minuti, nakon dobrog centaršuta glavom je odlično pucao, no po sredini gola, a vratar Begović uspio je samo odbiti loptu ponovno do Smojvira koji iz drugog pokušaja zabija za konačnih 2:0 i tri boda. Imali su domaći nogometaši do kraja utakmice još nekoliko prilika za povećanje prednosti, ali nije bilo preciznosti. AGM Kruna

SLAVONIJA               2  (1)
CROATIA Đ.               0

POŽEGA – Stadion NK-a Slavonija. Gledatelja: 150. Sudac: Filip Hirš (Varaždin). Strijelci: 1:0 Včelik (43), 2:0 I.Smojvir (65). Žuti kartoni: Marčetić (Slavonija), Damjanović (Croatia Đakovo).

SLAVONIJA: Rezo, I. Smojvir (od 66. Karačić), Včelik (od 78. Grbeš), Jakešević, Podobnik, Sokić, Majstorović, Boban, Marčetić (od 72. Banić), Božić, Puntarić.

CROATIA ĐAKOVO: Begović, Nikolić, Novoselić, Galičić, Drenjanjčević, Brdarić (od 74. Čmelješević), Rajčević, Petričević, Abramović, Vardić.

Možda ste propustili...

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže zajedništvo i podršku

EURO PRED VRATIMA, A NIJEMCIMA U FOKUSU - IZBORNIK

Bayern kvari planove reprezentaciji

Najčitanije iz rubrike