Mozaik
PIRATI

Predstavljaju novi singl i spot za pjesmu “Godina za godinom”
Objavljeno 20. studenog, 2017.

Nakon uspješne suradnje na prvoj pjesmi “Tebe da zaboravim”, Pirati su odlučili opet kormilo dati u ruke provjerenom timu - Denisu Dumančiću i Fayi te nam predstavljaju svoj novi singl i spot za pjesmu “Godina za godinom.”

“Smatramo da je ova pjesma nešto novo za nas, točnije, ima taj neki melos kojim nismo do sada imali prilike 'zvučati'”, komentirali su dečki.

Autor glazbe je Denis Dumančić, tekst potpisuje Fayo, aranžman Denis Dumančić i Luka Kovačić, a spot je nastao pod producentskom palicom Igora Kolarca. Produkciju su radili Luka Kovačić i Siniša Dorontić, a predivni kadrovi spota snimani su u Sisku i u Budimpešti.

Članovi su potvrdili da su jako zadovoljni suradnjom s Dumančićem i upravo su zbog toga odlučili s njim i nastaviti : “Puno smo truda uložili u ovu pjesmu te nastavljamo daljnju suradnju s našim Denisom. Pjesma nam je ušla u uho na prvo slušanje, našim bližnjima jako se svidjela, pogotovo zbog toga što nas podsjeća na našu uspješnicu - Tebe da zaboravim. Ima taj sličan stil, zvuči kao balada, ali opet digne na samo pjevanje.“

Bend ima petoricu članova : pjevača Sinišu, gitarista Juricu, bubnjara Danka, klavijaturista Sinišu i basista Petra koji aktivno sviraju duže od deset godina, ali su se široj publici predstavili prije četiri godine.

U tom kratkom razdoblju bili su jako vrijedni te su snimili jedanaest singlova i spotova, a “Godina za godinom” bila je sretni broj dvanaest koja je urodila odličnom suradnjom i početkom jednog divnog prijateljstva s Denisom Dumančićem.J.Kn.

Možda ste propustili...

OSMI PUT U SLAVONSKOM BRODU

CMC 200 Slavonija fest: Parni valjak

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

FILM U HRVATSKA KINA DOLAZI 25. SRPNJA

Kad je Deadpool sreo Wolverinea

Najčitanije iz rubrike