Osijek
SVEČANI PRIJAM U OPĆINI ERDUT

Mali kajakaši dovode završnu utrku Kupa Hrvatske u Aljmaš
Objavljeno 16. studenog, 2017.

Zahvaljujući silnim medaljama mladih članova Kajak kanu kluba Aljmaš, općina Erdut odnosno Aljmaš i spomenuti novi klub bit će domaćini završnice Kupa Hrvatske 2018.

Želeći čestitati djeci na izvrsnim rezultatima tijekom samo jedne sezone treniranja na Dunavu i na natjecanjima u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini te njihovu predsjedniku Dariju Považanju, treneru Petru Iviću i roditeljima, koji su velika podrška malim kajakašima i kanuistima, načelnik Općine Erdut Jugoslav Vesić i donačelnik David Sušac organizirali su u četvrtak u općinskoj vijećnici svečani prijam.

Považanja je istaknuo kako su ove godine nastupili na 12 natjecanja. “Sedamdesetak medalja osvojila su djeca iz svih mjesta naše općine. Organizirali smo Kup Aljmaša, koji je imao međunarodni karakter jer je na njemu sudjelovalo osam najjačih klubova iz Hrvatske, Srbije i BiH. Organizacija je bila toliko uspješna da smo dobili organizaciju završnice, odnosno finalne utrke Kupa Hrvatske, koja će se voziti na Dunavu u Aljmašu. Zahvalni smo i prvom treneru Stjepanu Seršiću, koji je počeo rad s djecom, i sadašnjem treneru Petru Iviću, koji je uvelike pridonio ovim rezultatima. Zahvalni smo na potpori i Općini Erdut, odnosno načelniku Jugoslavu Vesiću i svima ostalima iz općinske uprave. Zahvalnost dugujemo i Osječko-baranjskoj županiji te Turističkoj zajednici Erdut”, rekao je Považanj.

- KKK Aljmaš zaslužuje sve pohvale, ove medalje osvojene u samo jednoj sezoni potvrđuju veliku volju za radom mladih sportaša. Mogu slobodno reći da su jedan od najkvalitetnijih klubova u općini Erdut, pa će imati i nadalje našu apsolutnu podršku. Mislim da smo puno zajednički postigli. Uz našu podršku i angažman svih članova koji su radili u interesu kluba, on sada ima svoj objekt, a sav novac, veze i poznanstva iskoristili su da se opreme kanuima i kajacima. Velika je čast da su oni sada ovdje s nama, a tijekom ovog druženja želimo čuti sve o njihovim planovima i željama. Osim toga, želimo ih predstaviti preko novina i televizije ljudima u Slavoniji i Baranji kako bi svi saznali koliki je njihov uspjeh i uspjeh klupskog vodstva - kazao je načelnik Vesić. Dodao je kako će i Kup Hrvatske u Aljmašu imati svu podršku Općine Erdut. D. Pejić

Možda ste propustili...

“SMJEŠKO” ZA MAME I BEBE

Na promenadi kućica za dojenje i previjanje

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

Najčitanije iz rubrike