Crna kronika
NESREĆE U PRIVLACI I ZAGREBU

Petnaestogodišnjak i dijete stradali na zebri
Objavljeno 17. studenog, 2017.

PRIVLAKA - Petnaestogodišnji pješak teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 19.40 sati na raskrižju Šokčevićeve, ulice Faličevci i Čolićeve ulice u Privlaci. Kako doznajemo iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske, nesreća se dogodila kada je 64-godišnjak iz Komletinaca upravljao automobilom vinkovačkih registracija, krećući se kolnikom iz smjera Mirkovaca u smjeru navedenog raskrižja. Skrećući ulijevo, prednjim dijelom vozila udario je u 15-godišnjaka iz Privlake, koji je u tom trenutku prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Zbog udara i pada na tlo, 15-godišnjak je teže ozlijeđen.

Istoga dana u 17 sati u Zagrebu nepoznati vozač automobilom je na obilježenom pješačkom prijelazu Zagrebačke ceste kod broja 186b naletio na dijete i pobjegao. Teško ozlijeđenom djetetu liječnička pomoć pružena je u Klinici za dječje bolesti.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 15.25 sati u Vukovarsko-srijemskoj županiji ozlijeđene su tri osobe. Ovu nesreću izazvao je 40-godišnjak iz Srijemskih Laza kada je upravljao Opel Combom, vinkovačkih registracijskih oznaka, krećući se cestom Mirkovci - Stari Jankovci, od Mirkovaca prema Starim Jankovcima. U jednom trenutku 40-godišnjak je vozilom prešao na suprotni kolnički trak u trenutku kada se ususret približavala Opel Astra, također vinkovačkih registracija, kojom je upravljala 45-godišnjakinja iz Nijemaca. U sudaru dvaju vozila teže su ozlijeđeni 45-godišnjakinja i 23-godišnjak iz Nijemaca, koji se kao putnik nalazio u njezinu vozilu. Vozač Opel Comba lakše je ozlijeđen. Policija je očevidom utvrdila da je 40-godišnjak imao alkohola u krvi.S.Lacić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike