Tehno
WINDAYS 2018. KONFERENCIJA OD 24. DO 28. TRAVNJA 2018.

Najveće regionalno okupljanje biznismena i ICT stručnjaka
Objavljeno 17. studenog, 2017.

Microsoft WinDays konferencija, najveće regionalno okupljanje biznismena, poduzetnika i ICT stručnjaka, održat će se od 24. do 28. travnja 2018., u Valamar Isabella Island Resortu, na porečkom otoku Sveti Nikola, sudionicima poznatijem kao WinDays otok, a očekuje se da će na konferenciju stići više od 2000 sudionika iz cijele regije te iz Europe.

WinDaysi su jedna od najdugovječnijih domaćih konferencija, a 18. izdanjem postaju „punoljetni“, što će donijeti određene promjene u načinu pristupa poslovnim i tehnološkim temama. U suvremenom poslovanju tehnologija je već dugo prihvaćena kao sredstvo koje može unaprijediti efikasnost, produktivnost te podići poslovanje na novu razinu. Zato će se WinDays18 Business konferencija 24. i 25. travnja fokusirati na konkretna poslovna rješenja i alate koje sudionici odmah mogu primijeniti u svom poslovanju. Također, bavit će se i perspektivnim industrijskim granama u kojima domaće tvrtke mogu postići globalnu konkurentnost.

Tatjana Skoko, direktorica WinDays18 Business konferencije, komentirala je: “Program konferencije bit će u velikoj mjeri posvećen praktičnim primjerima, odnosno studijama slučaja da bi sudionici saznali kako su pojedini poslovni izazovi riješeni u praksi te u kojoj mjeri moderna tehnologija utječe na poslovanje. Želimo pokazati da su investicije u modernizaciju poslovanja i digitalnu transformaciju itekako nužne te da su njihovi učinci vrlo brzo vidljivi na poslovnim rezultatima“.

WinDays18 Technology konferencija od 25. do 27. travnja donijet će pregled najaktualnijih trendova i novosti iz svijeta tehnologije s naglaskom na konkretna tehnološka rješenja i alate. Ključne teme bavit će se integriranim i inteligentnim poslovnim informacijskim sustavima, sigurnošću informacijskih sustava, kao i rješenjima baziranim na otvorenom kodu.

Igor Pavleković, direktor WinDays18 Technology konferencije, rekao je: “Technology konferencija stekla je status nezaobilaznog okupljanja za ICT, ali i poslovne stručnjake upravo zbog kvalitete predavanja te izvrsnih stranih i domaćih predavača, što nam je svake godine motiv da podignemo ljestvicu još više. 18. izdanje konferencije donijet će više od 100 predavanja, a poseban naglasak bit će na konkretnim inteligentnim tehnološkim rješenjima, alatima i praktičnoj primjeni istih u svrhu konkretnih rješavanja poslovnih problema“.M.R.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike