Mozaik
TURNEJA "LEGACY OF THE BEAST"

Koncert Iron Maidena u Zagrebu 24. srpnja 2018.
Objavljeno 15. studenog, 2017.

Nakon iznimno uspješne globalne turneje 2016./2017., u sklopu promocije njihovog 16. studijskog albuma “The Book of Souls”, slavni britanski bend Iron Maiden ponovno kreće na put u 2018., s nizom arena i festivalskih nastupa u Europi. U sklopu svoje nove turneje "Legacy of The Beast", nastupit će i u zagrebačkoj Areni, 24. srpnja iduće godine, gdje će izvesti izbor materijala iz osamdesetih godina i pjesama s kasnijih albuma. Turneja "Legacy of the Beast" počinje 26. svibnja 2018., u Tallinnu, u Estoniji, završava u Londonu, 10. kolovoza iste godine, a ponudit će repertoar koji se oslanja na hitove s albuma objavljenih tijekom 1980-ih godina, objavljeno je na njihovoj web-stranici. Koncept nove svjetske turneje inspiriran je mobilnom igrom i stripom, a pozornica i scenografija uključivat će niz različitih, ali međusobno povezanih "svjetova" koji će popratiti set listu.

- Kao što naši fanovi znaju, pratimo određeni ciklus turneja otkad su se Bruce i Adrian ponovno pridružili Maidenu na početku tisućljeća, izmjenjujući turneje na kojima sviramo glazbu s novih albuma s History/Hits turnejama. Uživamo raditi na ovaj način iz mnogo razloga, između ostaloga i zato što bend ima priliku svirati kako novi material tako i starije hitove, za koje znamo da ih obožavatelji žele čuti - objašnjava menadžer Rod Smallwood.

- Temu ove History/Hits turneje odlučili smo temeljiti oko nasljeđa imena 'Legacy Of The Beast', koja savršeno služi svrsi dajući nam prostora da budemo kreativni i dobro se zabavimo, posebno s Eddiejem. Trenutačno ne želim odati previše, ali radimo na nekoliko različitih scenografskih setova, a sve u skladu s tradicijom Maidena, pa se nadamo priuštiti našim fanovima fantastičan doživljaj kada dođu vidjeti ovaj vrlo poseban show - poručuje Smallwood.

Legendarni metalci više su puta dosad nastupili u Hrvatskoj, zadnji put u splitskoj Spaladium Areni 27. srpnja prošle godine. Prodaja ulaznica za većinu koncerata kreće u prodaju u petak, 24. studenoga. Za više informacija molimo posjetite IronMaiden.com. Kao uvijek, postojat će i ekskluzivna pretprodaja za članove Fan cluba, s početkom u ponedjeljak, 20. studenoga. T.K.

Prodaja ulaznica za većinu koncerata kreće u prodaju u petak, 24. studenoga

Možda ste propustili...

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

MANIFESTACIJA “DJECA SA SELA U KOLU SU VESELA” U VOĆINU

Održavanje dječje smotre najbolji je način da čuvamo svoju folklornu tradiciju

Najčitanije iz rubrike