Sport
KUP HRVATSKE ZA MLADEŽ

Kadeti Dinama dolaze u Retfalu
Objavljeno 14. studenog, 2017.

Tijekom tjedna počet će i natjecanje u Kupu Hrvatske za pionire, kadete i juniore. Kod pionira danas (14 sati) osječki Hypo limač ugostit će Slaven Belupo, a istovremeno pioniri bijelo-plavih su gosti u zagrebačkim Ponikvama. Susjedski derbi igra se u Županji, gdje će Graničar ugostiti vršnjake iz Cibalije, a Virovitica dočekuje Zagreb. U srijedu će Slatina ugostiti Sesvete.

Kod kadeta zanimljivo će biti u osječkoj Retfali, gdje će domaći NŠM Grafičar Vodovod danas (13 sati) ugostiti zagrebački Dinamo. Sutra u 14 sati kadeti Osijeka su u Bjelovaru, Papuk iz Velike ugostit će Slaven Belupo, Virovitica je domaćin Zagrebu, a Cibalia je u Lučkom. Kadeti Požege će u 10 sati ugostiti Sesvete.

U Retfali će biti zanimljivo i u srijedu (14 sati), gdje će se igrati prvo kolo juniorskog Kupa Hrvatske. Domaći NŠM Grafičar Vodovod, čiju momčad uglavnom čine kadeti, ugostit će zagrebačku Lokomotivu. Juniori Osijeka istovremeno su gosti Mladosti iz Ždralova, u Čepinu u srijedu gostuju Sesvete, požeška Slavonija ugostit će Slaven Belupo, juniori Cibalije su u Varaždinu, u četvrtak se Požega sastaje s Otokom, a Daruvar s Viroviticom. K.L.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini