Sport
HNS-OV ODGOVOR

Joško Jeličić je jalan i zločest
Objavljeno 13. studenog, 2017.

Stručni komentator za nogomet HRT-a Joško Jeličić ne štedi nikoga. Jezikom oštro udara hrvatske klubove, igrače, trenere, navijače..., ali i Hrvatski nogometni savez. Jeličić je nakon utakmice u Grčkoj i hrvatskog plasmana na SP nahvalio reprezentaciju i izbornika Dalića, ali i opet “opleo” po HNS-u te ljudima koji ga vode.

- Definicija ovog HNS-a je nepovjerenje u ljude koji ga vode. Mislim da je vrijeme za promjene. HNS je u 2016. uprihodio više od 200 milijuna kuna. Većinu toga troše isključivo sami na sebe, 38 milijuna na mobitel, poštanske usluge, prijevoz..., 48 milijuna kuna na intelektualne usluge. Znam da tamo fali intelekta, ali toliko je ipak previše - komentirao je Jeličić.

HNS mu je odgovorio priopćenjem u kojemu se navodi da nečiji ego, jal i želja za samopromocijom uistinu ne poznaju granice. Stavka ”intelektualne i osobne usluge”, objašnjavaju u HNS-u, obuhvaća, primjerice, i nagrade igračima i stožeru A reprezentacije za plasmane na velika natjecanja. Tako je u 2016. godini gotovo 32 milijuna kuna isplaćeno najvažnijima za ostvarene rezultate, a to su igrači i stručni stožer. Pod istu stavku idu i naknade svim izbornicima i trenerima svih hrvatskih selekcija i njihovim stožerima. I. Li.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike