Osijek
ERDUTSKA FIŠIJADA: 700 KILOGRAMA RIBE ZAVRŠILO U KOTLIĆIMA

Najbolji fiš skuhao Dragan Ocić
Objavljeno 12. studenog, 2017.

Uoči Dana općine Erdut u daljplaninskom Domu kulture u subotu je održana završna, općinska fišijada, na kojoj je prvo mjesto izborio Daljac Dragan Ocić. Drugo je mjesto osvojio Zvonko Šuler iz Erduta, a treće Zoran Bojanić iz Bijelog Brda. Njima i ostalim sudionicima te organizatorima izlučnih, prethodno po mjestima općine Erdut održanim, fišijadama čestitali su i priznanja uručili načelnik Općine Erdut Jugoslav Vesić i zamjenik predsjednika Turističke zajednice Općine Erdut Darko Barjaktarević. Vesić je rekao kako je na fišijadama svoje kulinarske sposobnosti pokazalo više od stotinjak sudionika, a više od sedam stotina kilograma ribe skuhalo se na fišijadama.

Priznanja su za sudjelovanje dobili Igor Udovčević, Stjepan Bulić, Siniša Petrijevčanin, Dinko Maj, Veroljub Nikolić, Mishel Šuler, Budislav Nešić, Bojan Grabovac, SRD Karas Bijelo Brdo, Mijo Nement, Nikola Čavošević, Dragan Ocić, Jelena Senaši, Kristijan Huđik i Stjepan Nović. Priznanja su dobili i suci Zdravko Bede, Miroslav Novak, Mirko Balog, Đorđe Držaljević, Siniša Brekalo, Mijo Belik, Josip Huđik i Đorđe Dokić te organizatori mjesnih fišijada Kajak kanu klub Aljmaš, mjesni odbori Dalj, Bijelo Brdo, Erdut i Dalj-Planina te SRD Kečiga Erdut. Priznanje za dugogodišnji rad kao sudac na kulinarskim manifestacijama načelnik Jugoslav Vesić uručio je Kamenku Kovačeviću.

Nakon kuhanja na poljani svi su se sudionici i gosti općinske fišijade obilno počastili na cjelovečernjem druženju u novom Domu kulture, koji je “probno” potvrdio da može primiti tako velik broj posjetitelja, a najbolji je kuhar dokazao kako je spreman odmjeriti snage s ostalim majstorima kotlića na državnoj fišijadi u Osijeku. D. Pejić

Možda ste propustili...

VOLONTERI UDRUGE POBJEDE PROTIV NASILNIKA

Podneseno 16 prijava protiv zlostavljača pasa

PODJELA HUMANITARNE POMOĆI U ‘‘RIJECI LJUBAVI’’

Udvostručili pakete života da nitko za Božić ne bude gladan

KUĆA ŽNIDAREC U IVANOVCU

U kiparevoj kući turistički centar

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

GRADONAČELNIK NA KARDIOLOGIJI

Vrkić: Dobro sam i sve vas puno pozdravljam!

2

IDUĆE GODINE DIPLOMSKI STUDIJ SOCIJALNOG RADA NA PRAVU?

U cijeloj regiji kronično nedostaje magistara struke

3

JOSIPA MARIJANOVIĆ, POBJEDNICA FOTONATJEČAJA “OTKRIVANJE”

Fotografija na naslovnici
najveća mi je nagrada

oglas