Sport
BSK (BIJELO BRDO)

Pobjedom nakon tri kola posta ponovno vodeći
Objavljeno 9. studenog, 2017.

Troetapni post bez domaće pobjede, u kojem su doživljena oba sezonska poraza (Bedem, Mladost) te remi s Marsonijom, nogometaši BSK-a prekinuli su protiv Varteksa (1:0). Da Varaždinci odu praznih ruku iz Bijelog Brda, odlučio je pogodak iz kaznenog udarca, koji je Šimičić izborio, a Popović sigurno pretvorio u pogodak vrijedan tri boda, uz koja se sastav trenera Davora Rupnika popeo na vrh trećeligaškog redoslijeda. To je i rezime toga nedjeljnog sučeljavanja 12. kola, jer je izvedba bila skromnija, odnosno ispod uobičajene tijekom ovoga prvenstva.

- Mučili smo se protiv organizranih Varaždinaca, ali ipak zasluženo došli do bodova, koji su nas ponovno promovirali u lidera prvenstva. Paradoksalno je što smo to uspjeli kada nismo bili ni blizu razine na kojoj možemo biti, za razliku od nekih prethodnih utakmica, kada smo puno bolje igrali, ali je rezultat izosta(ja)o - pričao je lijevi bočni Josip Ciprić.

Paradoksalno je da je BSK ove sezone prosuo čak deset bodova na domaćem terenu.

- Mislim kako smo na taj način propustili priliku već sada osigurati titulu jesenskog prvaka. Pokazatelj je to prilično izjednačene lige, o čemu, uostalom, najbolje svjedoči tablica, gdje su momčadi na samom vrhu stisnute u nekoliko bodova. Mi ih imamo zasad jednako kao i Bedem i Koprivnica, ali ćemo pokušati imati još više bodova nakon subotnjeg sraza u Belišću sa zadnjeplasiranom momčadi. Bodovi našem suparniku imperativno trebaju i sigurno će učiniti sve da do njih dođu, kao i u nekoliko prethodnih slučajeva. Belišćani se, dakle, dižu i sigurno ćemo imati iznimno zahtjevan susret, ali vjerujemo u sebe te da nećemo ispustiti netom stečenu poziciju na tablici - pričao je pouzdani lijev bočni Josip Ciprić, vjerujući i u bolje predstojeće izdanje nego što je bilo prošlonedjeljno.

Dražen LEKŠAN
Možda ste propustili...

POBJEDNICI MADRIDA DOBIT ĆE GOTOVO MILIJUN EURA

Donna u 1. kolu čeka kvalifikanticu

Najčitanije iz rubrike