Dome slatki dome
STUDIO ZA IZRADU NAMJEŠTAJA DANKÜCHEN

Estetika i individualnost
Objavljeno 9. studenog, 2017.

Sredinom kolovoza 2016. Osijek je postao bogatiji za novi studio za izradu kuhinjskog namještaja DANKüchen, i sve od tada taj je prodajni salon, u Vinkovačkoj 20, pun kupaca. Kupci dolaze ne samo iz Osijeka nego i iz Požege, Vinkovaca, Županje, Slavonskog Broda, Baranje... Osječki studio vode direktori - projektanti Domagoj Štefan i Nebojša Malbašić te Martina Herceg, savjetnik za opremanje kuhinja, koji su se nakon dugogodišnjeg rada na projektiranju kuhinja odlučili otvoriti vlastitu tvrtku. Radili su dotad s brojnim dobavljačima, ali odlučili su se za DANKüchen jer je to vodeći austrijski proizvođač kuhinjskog namještaja, koji svoje proizvode i usluge u europske zemlje isporučuje već više od 60 godina. To je široko iskustvo najveća potvrda vrhunske kvalitete i dizajna, ističe spomenuti dvojac.

Postoji nekoliko prednosti DANKüchena, a jedna od njih je što kuhinje iz ovog studija pružaju najbolju stabilnost i nosivost - zahvaljujući dvostrukoj ovjesnoj šipci viseći elementi DANKüchen jednostavno izdrže više. Tako u svoje viseće elemente također možete spremiti teške tanjure ili lonce. Osim toga, kod DANKüchen dobivate radnu ploču od 70 cm po istoj cijeni kao i za onu od 60 cm. Taj veći razmak nudi dodatni radni prostor i veću slobodu kretanja.

DANKüchen gradi jači korpus – ploča je debljine 18 mm umjesto uobičajenih 16 mm. Nije skuplja, ali pridonosi većoj nosivost i jamči poslovičnu dugovječnost vaše DAN kuhinje. Također, veći korpus (UX visina) dobijete po istoj cijeni kao i standardni korpus (U-visina) - za još više prostora za pohranu. Podnožje kuhinje koristi se i kao skladišni prostor – s besplatnim ladicama u soklu za 15 % više prostora u kuhinji.

Za još više estetike i individualnosti s DANKüchen dobivate dizajnirane ladice u podnožju i bočne stranice ladice izrađene od kaljenog stakla. Zahvaljujući tehnologiji Bluemotion u vašoj kuhinji više neće biti lupanja vrata kuhinjskih elemenata. DAN čini moderne kuhinje pristupačnima svakome, s besplatnim vanjskim stranicama ormarića u pravom laku. Time svojoj kuhinji dajete još više stila i ljepote. A. Andrejek

Možda ste propustili...

ISKORISTITE VREĆICE OD ČAJA

Štite i hrane biljke

MOGU BITI PRIJENOSNICI BOLESTI

Sezona je krpelja, zaštitite svoje ljubimce

DIZAJN: INSPIRACIJE ZA UREĐENJE

Prostorni sklad za ugodan život

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TEST: EINHELL PICOBELLA

Dovedite lako svoju terasu i okućnicu u red

2

DIZAJN: INSPIRACIJE ZA UREĐENJE

Prostorni sklad za ugodan život

3

STANOVANJE : VRTNE OGRADE

Zanimljiva, jedinstvena, ali i vrlo funkcionalna