Crna kronika
PROMETNA NESREĆA U BIZOVCU

Liječnici se bore za život 21-godišnjeg vozača VW Golfa
Objavljeno 1. studenog, 2017.

BIZOVAC

Liječnici se bore za život 21-godišnjeg vozača koji je teško stradao u prometnoj nesreći koja se u srijedu oko 2.30 sati dogodila u Ulici kralja Tomislava, na ulasku u Bizovac iz smjera Osijeka. Iako rezultati očevida još nisu poznati, jedan od uzroka nesreće svakako je prebrza vožnja jer je nakon slijetanja s ceste u kanal, Golf, kojega je vozio 21-godišnjak, kao iz katapulta bio odbačen u zrak da bi se na više od dva metra visine zabio u krošnju obližnjeg drveta, slomivši pri tome nekoliko grana. U daljnjem kretanju nakon pada na tlo Golf je udario i slomio metalni rasvjetni stup, te se na kraju, potpuno uništenog prednjeg kraja, zaustavio u odvodnom kanalu.

Snažni udarci probudili su stanovnike Ulice kralja Tomislava koji su, vidjevši razmjere nesreće i teško ozlijeđenog vozača, odmah pozvali hitnu pomoć i policiju. Ekipa hitne pomoći brzo je došla na mjesto nesreće, a kada su vidjeli uništeni automobil i zarobljenog vozača, u 2.41 sat u pomoć su pozvali profesionalne vatrogasce iz Osijeka.

- Na intervenciju su upućena dva vatrogasna vozila sa sedam vatrogasaca. Došavši na mjesto intervencije u 2.56 sati, vidjeli smo da su djelatnici hitne pomoći uspjeli sami izvući unesrećenu osobu iz smrskanog automobila. Dolaskom DVD-a Valpovo u 3.05 na mjesto intervencije, vratili smo se u postrojbu – kažu iz JPVP-a Osijek.

Kako doznajemo od Darija Premeca, glasnogovornika Policijske uprave osječko-baranjske, 21-godišnjak je u ovoj prometnoj nesreći zadobio teške ozljede opasne za život. Očevid su na mjestu nesreće obavili djelatnici Policijske postaje Belišće.

Nesreća s teško ozlijeđenom osobom dogodila se i u Požegi. Naime, došavši na raskrižje ulica Stjepana Radića, Franje Cirakija i Priorljavske, 51-godišnja vozačica Opela novogradiških registracijskih nije postupila prema prometnom znaku “dopušteni smjerovi” za desno i lijevo, već je vozilom ušla u raskrižje krećući se ravno. Pri tome je 49-godišnji vozač mopeda, požeških registracija, kako bi izbjegao udar u njezino vozilo, počeo kočiti, pri čemu je izgubio nadzor nad mopedom te pao na kolnik. Mopedist je pri tome teško ozlijeđen, a protiv 51-godišnjakinje policija podnosi kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Sandra LACIĆ
U ANTUNOVCU SE PREVRNUO KAMION SA ŠEĆERNOM REPOM

Prometna nesreća koja je otežala prometovanje cestom koja obilazi središte Antunovca dogodila se u utorak oko 13.30 sati. Vozač kamiona s prikolicom đakovačkih registracijskih oznaka, koji je prevozio šećernu repu, u jednom je trenutku u zavoju izgubio kontrolu nad upravljačem. Zbog toga je kamion s prikolicom završio na boku, a šećerna repa prosula se po tlu uz cestu. Za vrijeme očevida promet je regulirala prometna policija.M.Bu.

brzina

AUTOMOBIL JE POTPUNO UNIŠTEN

Do dolaska vatrogasaca, hitna pomoć je izvukla ozlijeđenog vozača iz Golfa

Možda ste propustili...

ČEKA SE NALAZ OBDUKCIJE

Ukrajinac ubijen, još ne znaju kako

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

NOVA ŽRTVA PREVARANATA JE 79-GODIŠNJAK

Zbog želje za kriptovalutom izgubio desetke tisuća eura

Najčitanije iz rubrike