Zdravlje
ONLINE PROGRAMI

Prilika za mršavljenje
Objavljeno 30. listopada, 2017.

Toplom vremenu unatoč, približavaju nam se hladni dani, ali i praznici, poznati prema teškoj prehrani i prikupljanju viška kilograma. Zimi osjećamo veću glad i potrebu za krepkijom hranom, a zbog hladnoće draže nam je vrijeme provesti u zatvorenom prostoru sklupčani pred ekranom, ili uz dobru knjigu.

Iz ovih razloga osobna trenerica s dugogodišnjim iskustvom Danijela Pupovac, u sklopu svog fitness programa Fat Killer uvodi novitete – od sada će se poznati programi “Prehab/Rehab” i “Ashtanga Yoga” moći naći u online izdanju te će svi oni željni dobre forme i zdravog načina života moći vježbati u udobnosti svog doma. Posebnost ovih programa nalazi se u tome što korisnicima pružaju kontinuirano praćenje napretka putem dnevnika i konzultacija uživo s voditeljima programa. Program “Ashtanga Yoga Online” vodit će Petra Bianco, vlasnica Pink Elephant studija i Yoga Instituta u Zagrebu, koja će polaznike uvesti u osnove joge, vježbe disanja i meditaciju. Ashtanga yoga, inače najpopularniji oblik joge na Zapadu, razvija snagu, poboljšava tonus mišića, fleksibilnost, držanje, reducira stres i napetost, utječe na sniženje masnoća u krvi, poboljšava cirkulaciju i stimulira imunološki sustav. Tijekom razdoblja od osam tjedana korisnici će raditi vježbe dva puta tjedno te vođene pranayame i meditacije jednom tjedno. Za jačanje tipičnih slabih točaka modernog čovjeka kreiran je program “Prehab/Rehab” namijenjen osobama koje puno sjede, te ljudima koji se bave teškim fizičkim radom ili mnogo treniraju. Program će trajati osam tjedana, trenirate ćete četiri puta tjedno po dvadesetak minuta, a ako korisnik uz ovaj program želi i smršaviti može dobiti i plan prehrane te praćenje kroz dnevnike prehrane, kao i live konzultacije.

Onima kojima online program nije dovoljan, Danijela Pupavac najavila je i posljednju ovogodišnju generaciju prepoznatog programa Fat Killer uživo u trajanju od šest tjedana na mnogobrojnim lokacijama. Još jedna pogodnost je što svi programi završavaju prije početka božićnih domjenaka koje, zahvaljujući ovim programima, možete dočekati sa zanosnom figurom i poletnim elanom.