Tehno
RJEŠENJE PAPERLAB

Epsonovi pisači uvršteni u “Good Design Best 100”
Objavljeno 27. listopada, 2017.

Epson objavljuje kako su tintni pisači (EcoTank ITS) ET-4750, L6190/L6191/L6198 i ET-2750 te rješenje za suhu reciklažu papira u uredu PaperLab A-8000 uvršteni u popis Good Design Best 100.

Nagrada Good Design priznanje je za proizvode koji pridonose i obogaćuju življenje i društvo. Epsonu je u 2017. dodijeljeno ukupno sedam tih nagrada, uključujući i dvije za videoprojektore, četiri za pisače te za uredski sustav za reciklažu papira. U popis najboljih stotinu proizvoda uvršteni su najbolji među najboljima.

Proizvodi i rješenja s popisa najboljih stotinu bit će izloženi na manifestaciji Good Design Exhibition 2017 (G Exhibition) u Tokiju od 1. do 5. studenoga. Ti proizvodi i rješenja ulaze u konkurenciju za priznanja Good Design Grand Award, Good Design Gold Award i Good Design Special Awards. Pobjednici će biti proglašeni 1. studenoga.

Manabu Kawahara, glavni voditelj za dizajn u Epsonovu odjelu poslovanja ispisnih rješenja, kaže: “Naši su korisnici puni pohvala za pisače visokog kapaciteta Ink Tank, jer mogu ispisivati koliko god im je to potrebno bez briga o troškovima. Promislili smo o svim detaljima izgleda i funkcionalnosti modela ET-4750, L6190/ L6191/L6198 i ET-2750. Ti pisači čine novu generaciju tintnog ispisa i nude mnogo više od same uštede. Kompaktni su, stilski dotjerani, jednostavni za korištenje, uklanjaju nelagodu koju korisnik osjeća kada ostane bez tinte. I dalje ćemo ispisom poboljšavati kvalitetu življenja i rada korisnika, konstruirat ćemo pisače koji nadmašuju njihova očekivanja.“

Višenamjenski A4 pisač funkcionira s velikim spremnicima za tintu te se odlikuje produktivnošću i ekonomičnošću. Spremnici i bočice s tintom konstruirani su za brzo dopunjavanje bez mrljanja, a pisač je jednostavan za uporabu. M.R.

Najčitanije iz rubrike