Osijek
HUMANITARNA AKCIJA PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKOG FAKULTETA

Klasju donirano pet tisuća kuna
Objavljeno 19. listopada, 2017.

Studenti i zaposlenici Prehrambeno-tehnološkog fakulteta krajem lipnja organizirali su humanitarnu akciju u sklopu koje je odigrana nogometna utakmica. Cilj je bio prikupljanje sredstava za Centar za pružanje usluga u zajednici Klasje, a odaziv je bio velik. Završetkom humanitarne akcije prikupljeno je 1777 kuna, a ostatak do planiranog iznosa od 5000 kuna donirao je Prehrambeno-tehnološki fakultet. Donaciju su dekan i studenti PTF-a osobno uručili ravnateljici Klasja Mirandi Glavaš Kul.

- Presretni smo kad nam bilo tko dođe u posjet i pomogne nam na bilo koji način. Ne očekujemo previše, samo ono što možemo dobiti, svjesni gospodarske situacije u sredini u kojoj živimo. Iznimno sam zahvalna studentima i zaposlenicima Prehrambeno-tehnološkog fakulteta na njihovoj predivnoj gesti - izjavila je Glavaš Kul.

Dekan PTF-a rekao nam je kako je zadivljen i ponosan na studente koji su prepoznali potrebe djece. “Studiraju na vrlo zahtjevnom fakultetu i dobri su studenti, a ovom akcijom pokazali su i da su dobri ljudi. Djeca u Klasju su nas osvojila, divim se svim ljudima ovdje koji pomažu u radu s djecom.” A. Andrejek

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike