Gastro
DERMA d.d.

Sve što je potrebno za ukusne kobasice
Objavljeno 20. listopada, 2017.

Rijetke su tvrtke koje se mogu pohvaliti više desetljetnom uspješnom poslovnom tradicijom, tijekom koje su osvojile i zadržale simpatije i povjerenje svojih klijenata uslugom, asortimanom i kvalitetom  proizvoda. U tako probrano društvo spada varaždinska tvrtka Derma d.d., koja radom počinje sada već daleke 1947. i ove godine slavi 70 godina postojanja.

U sadašnjem statusu dioničkog društva tvrtka djeluje od 1992. godine, a bavi se proizvodnjom i prometom prirodnih crijeva, umjetnih ovitaka, aditiva i začina za potrebe mesne industrije i kućanstava. U želji da stvori visokokvalitetne proizvode koji osvajaju povjerenje klijenata i potrošača, Derma niz godina radi  na razvijanju novih proizvoda i usluga, ali i uvođenju novih tehnologija, pritom se pridržavajući najstrožih pravila prehrambene industrije. Tomu svjedoče brojni uspješno implementirani europski standardi kvalitete ISO 4001, HACCP i IFS.

Kvaliteta Derminih proizvoda temelji se na posebno kvalitetnoj i biranoj sirovini iz najboljih europskih klaonica, koja je osigurana partnerskim odnosima s brojnim provjerenim, sigurnim i stalnim dobavljačima. Zadovoljan potrošač uvijek im je na prvom mjestu. Široku ponudu Derminih proizvoda za nadolazeće kolinje možete pronaći u novo otvorenoj trgovini u Osijeku, Vinkovačka cesta 26.

 

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike