Mozaik
HR TOP 40

Ivana Kindl s novim singlom skočila na visoko 10. mjesto
Objavljeno 17. listopada, 2017.

Pravila igre su sa svojim novim singlom “Muška suza” u prvom tjednu emitiranja stigli do visokog osmog mjesta nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40. 'Muška suza' najavljuje njihov drugi studijski album koji pripremaju pod krovom diskografske kuće Menart.

- Ovo je najbolja pjesma koju su nam Miro i Sonja Buljan dosad ponudili. Muška suza je 'kao stvorena' za Ivanov vokal. Posebna je emocija koja izlazi iz svakog tona ove pjesme, a Ivanova specifična interpretacija i prepoznatljiva boja vokala tjera nas da se naježimo svaki put kada je čujemo. Uživali smo svirajući pjesmu i jedva čekamo vaše komentare - rekao je Goran, bubnjar Pravila Igre.

Uz Pravila igre novi na listi ovoga tjedna su još i Danijela Martinović s novim singlom “Telefon”, Luka Nižetić s “Voli me kao kiša”, Đani Stipaničev i “Crna točka”, Ante Cash i njegov “Ante” te Bojan Jambrošić s pjesmom “Praviš me ludim”.

Čelnu poziciju i prvo mjesto liste pak još uvijek čvrsto drže Željko Bebek i Oliver Dragojević s pjesmom “Ako voliš ovu ženu”, na drugom su Neno Belan & Fiumens sa “Zvijezda moga sna” dok je u top tri stigla i Vatra s novim singlom “Sekvoje”. Četvrto mjesto drži Osječanka Mia Dimšić sa singlom “Sunce, oblak, vjetar”, s kojim je na top listi već 13 tjedana.

Najveći skok zabilježila je Ivana Kindl s pjesmom “Sve istine i laži” koja je s prošlotjednog 40. stigla do visokog desetog mjesta liste.

Na regionalnim listama ovoga puta šaroliko. “Ako voliš ovu ženu” na prvim je mjestima u Slavoniji, Zagorju, Gradu Zagrebu i Središnjoj Hrvatskoj, “Sekvoje” u Dalmaciji, a “Zvijezda moga sna” u Isti i Primorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130. T.K.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike