Crna kronika
POGINUO MARIJANČANIN

Pregazio ga automobil dok je ležao na cesti
Objavljeno 16. listopada, 2017.

MIHOLJAČKI POREČ

Ivan O. (32) smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, oko 19 sati, na cesti nadomak Miholjačkog Poreča. Na njega je naletio automobil dok je ležao na cesti.

- Tridesetogodišnja hrvatska državljanka upravljala je automobilom županijskom cestom ŽC 4047. Između Miholjačkog Poreča i Radikovaca vozilom je udarila u tijelo 32-godišnjaka koji je ležao na sredini kolnika. Ozlijeđeni 32-godišnjak prevezen je u Klinički bolnički centar Osijek, gdje je zbog zadobivenih ozljeda preminuo - doznajemo iz Policijske uprave osječko-baranjske.

Policija nastavlja daljnji rad na utvrđivanju svih činjenica koje su dovele do ove tragične nesreće.

Naime, nije baš jasno kako se 32-godišnjak iz Marijanaca našao na cesti u Miholjačkom Poreču. Kako doznajemo od mještana Marijanaca, u nedjelju poslije podne Ivan O. bio je na utakmici, no nisu znali kamo je kasnije otišao, niti kako se našao na mjestu gdje je poginuo. Pretpostavljaju da je s nekim otišao u kafić u Miholjački Poreč, no policija takve navode još uvijek provjerava.

Ovakve prometne nesreće u kojima su stradavale osobe koje su ležale na cesti nisu rijetkost u Slavoniji. U samo jednoj noći krajem srpnja 2015. godine, tako su smrtno stradale dvije osobe ne dvije lokacije. Dvadesetdevetogodišnji S.F. iz Novih Perkovaca oko 1 sat poginuo je na cesti kilometar od Starih Perkovaca. Na 29-godišnjaka koji je zbog neutvrđenih razloga ležao na cesti, naletio je i prešao preko njega automobil kojim je upravljao 21-godišnjak s područja Đakova. Gotovo identična nesreća zbila se iste noći oko 4.40 sati na cesti između Novaka i Brođanaca, u blizini Bizovca. Ondje je na 35-godišnjeg pješaka koji je ležao na cesti automobilom naletio 41-godišnjak.

Sandra LACIĆ
OD POČETKA GODINE 18 POGINULIH

Smrtno stradali Marijančanin 18. je žrtva prometa u Osječko-baranjskoj županiji od početka ove godine. Naime, u 17 prometnih nesreća do sada je poginulo 18 ljudi. U istom vremenskom razdoblju prošle godine u 16 prometnih nesreća poginulo je 16 osoba. U Osječko-baranjskoj županiji u prvih devet mjeseci ove godine dogodilo se 1538 prometnih nesreća u kojima je stradalo 613 osoba. Od ukupnog broja stradalih 17 osoba je poginulo, 119 je ozlijeđeno teško i 477 lakše.

istraga

POLICIJA I DALJE UTVRĐUJE OKOLNOSTI NESREĆE

Možda ste propustili...

GODINU I POL NAKON PLJAČKE

Uhićen pljačkaš 6 milijuna kuna

POLICIJA U LOVU NA NEODGOVORNE VOZAČE

Turirali, bučili i divljali širim središtem Osijeka

Najčitanije iz rubrike