Sport
NK VUKOVAR 1991.

Nastaviti niz bez poraza
Objavljeno 12. listopada, 2017.

Nakon osvojenog boda u u Oriovcu vukovarski nogometaši na svojem travnjaku dočekuju Slavoniju iz Požege. U proteklih osam kola nogometaši Gorana Meštrovića ostvarili su tri pobjede, odigrali četiri utakmice bez pobjednika i samo jednom doživjeli poraz. U subotu bi protiv Slavonije novom pobjedom nastavili niz dosadašnje četiri utakmice u kojima su bili bez poraza i uz to osvojili osam bodova. Uoči dolaska Požežana trener Goran Meštrović ima malih problema oko sastavljanja momčadi. Iz sastava će izostati tri važna igrača. Josip Tunjić i Filip Cerovski, koji s tri žuta kartona automatski moraju pauzirati jednu utakmicu, te Mario Jazvić koji je u susretu protiv Oriolika zaradio crveni karton.

- Bilo bi lijepo nastaviti niz bez poraza bez obzira na to što nam nedostaju tri važna igrača, Vjerujem kako će oni koji ih budu zamijenili odigrati kvalitetno i da se neće puno osjetiti nedostatak ove trojke - smatra trener Meštrović koji uvažava suparnika.

Premda je Slavonija doživjela poraze na svim ovosezonskim gostovanjima.

- Apsolutno su oni kvalitetna i jako nezgodna momčad. Istina je i da su izgubili sve tri utakmice na gostovanjima, ali sve je to bilo na vagi i lako je bilo moguće da susret završi na njihovu stranu. Radi se o uigranoj momčadi, koja je jako opasna iz prekida i tu ćemo morati biti jako koncentrirani kako bismo osujetili sve opasnosti koje na nas budu vrebale. Samo maksimalnim angažmanom možemo svladati naše sljedeće protivnike - zaključio je trener Vukovaraca. A. Grgić

Najčitanije iz rubrike