Sport
"BROKERI" U SLOVENIJI

Prvo gostovanje u Helios AA kupu
Objavljeno 10. listopada, 2017.

Iza košarkaša Vrijednosnica Osijek uspješno je odrađen vikend. Na startu domaćeg prvenstva “brokeri” su slavili na gostovanju kod Zagreba, a to znači da u službenim ogledima u uvodnom dijelu sezone imaju maksimalan učinak od tri pobjede. Dvije su prije osvajanja Trnskog ostvarene u Helios Alpe Adria kupu, gdje ih danas čeka nova kušnja. Dvije prethodne bile su na domaćem parketu (Brno, Klosterneuburg), a premijerno gostovanje odradit će u Sloveniji. Protivnik je Šenčur (18 sati), koji je prošle sezone osvojio deveto mjesto u slovenskom prvenstvu.

- Zadovoljan sam s dosada odrađenim poslom, imamo iza sebe tri pobjede, a kada bismo ostvarili i četvrtu, napravili bismo velik posao u skupini Alpe Adria kupa, gdje ćemo pokušati biti među dvije ekipe koje prolaze dalje. Šenčur je dobra momčad, predvodi je iskusni srpski play Pavković, potpisao im je nedavno i Rizvić, a imaju i dosta mladih i potentnih igrača. Odličan test, ali i priprema za Zabok u nedjelju u našem prvenstvu - kaže trener Vladimir Krstić.

Za ovaj dvoboj, kao i onaj prethodni, trener Vrijednosnice Osijeka ne može računati na Izraelca Levinsona, koji je zaliječio lakšu ozljedu, ali još nije sredio dokumentaciju za službene nastupe. Neće u rosteru biti ni Anzulovića, koji je slomio kažiprst te će izbivati najmanje mjesec dana. N.B.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku