TvObzor
HRT: NOVA MEKSIČKA TELENOVELA

Zaljubljena u Ramona
Objavljeno 6. listopada, 2017.
Glavne uloge u serijalu tumace Jose Ron, koji je poznat našoj publici iz serije “Nasljednica s Vendavala”, a Esmeraldu Pimentel gledali smo u seriji “Boja strasti”

Vezani članci

ESMERALDA PIMENTEL

Gluma je poput života, neprestano usavršavanje

Nova meksička telenovelu “Zaljubljena u Ramona” (Enamorándome de Ramón) lagana je melodrama s elementima komedije, koju su, prema originalnoj priči Doris Seguí, adaptirali Edwin Valencia, Carmen Sepúlveda, Luis Reynoso i Lucero Suárez. Producentica je Lucero Suárez, a u glavnim su ulogama: Esmeralda Pimentel, José Ron, Marisol del Olmo, Marcelo Córdoba, Nuria Bages, Lisset, Fabiola Guajardo i Gonzalo Pena.

Jose Ron, koji glumi Ramona, poznat je našoj publici iz serije “Nasljednica s Vendavala” i prošle godine prikazanoj telenoveli “Talijanska mlada”. Esmeraldu Pimentel gledali smo u seriji “Boja strasti”, koja je reprizno prikazana ove godine, a Lisset je glumila jednu od glavnih uloga u upravo prikazanoj seriji “Voli me zauvijek”.

Dadilja u bogatoj obitelji

Fabiola i Andrea ostale su siročad nakon očeve pogibije u avionskoj nesreći. Njih dvije i baka Hortensia se iznenade nakon saznanja da je novac od očeva životnog osiguranja dobila ni više ni manje nego Juana, skromna žena koja radi kao njihova dadilja. Cijela obitelj Medina je šokirana viješću, te pritišću Juanu kako bi im dala novac koji joj je isplatila osiguravateljska kuća. Juani smeta njihov egoizam te im kaže da neće dopustiti da nitko upravlja tim novcem jer ona ga je naumila iskoristiti za dobrobit Andree i Fabiole. Hortensia tjera Juanu iz kuće, a ne zna da će je unuke braniti.

Juani nije stalo do novca, nego joj je glavna briga njezin sin Ramón, dragi mladić koji je u provinciji radio kao mehaničar, ali morao se preseliti u glavni grad nakon što se zaljubio u Sofíju, kći mafijaškog šefa. Sofía je prisiljena ostaviti Ramóna jer ga želi zaštititi od svoga oca.Ramón dolazi u Luisinu i Dalijinu kuću, te svojim dolaskom Juani priredi veliko iznenađenje. Juana ga obavijesti o gazdinoj smrti i o milijun dolara od životnog osiguranja. Ramón savjetuje majci da izbjegne probleme s obitelji Medina i da im preda novac od osiguravateljske kuće. Dalia vodi Ramóna u Antoniovu radionicu kako bi ga ondje zaposlili, ali na svoje iznenađenje Ramón susretne Fabiolu koja iskoristi priliku da mu pokvari dan riječima da je ona šefica i da ga ne kani zaposliti.

Unatoč razlikama, među njima postoji i posebna kemija, i ne mogu prikriti da se jedno drugome sviđaju, ali i odbijaju. Fabioli to stvara probleme u njezinoj vezi s Franciscom koji postane ludo ljubomoran svaki put kad ih vidi zajedno. Fabiola počinje raditi u radionici iz čiste pohlepe. Ramón je razotkrije pred Juanom i prisili je da prizna da je odlučila raditi u radionici samo kako bi joj dali novac od životnog osiguranja. Fabiola je svjesna da su je razotkrili, te odluči nastaviti raditi u radionici kako bi pokazala da je odgovorna.

Problemi u ljubavnoj vezi

Između Fabiole i Ramóna svakodnevno raste međusobna privlačnost, i to u takvoj mjeri da više ne mogu prikriti svoje osjećaje, ali sve se zakomplicira kada Sofia dođe Ramónu u radionicu. Ovaj put Sofía ne želi odustati od njega i odlučna ga je vratiti sebi pod svaku cijenu. Hortensia odlazi raznim odvjetnicima kako bi pobili dokument kojim je Juana jedina korisnica životnog osiguranja obitelji Medina, a i kako bi dokazali da je potpis na polici lažan, te tako Juanu proglasili falsifikatoricom. Hortensiju ne sputava ni mogućnost da bi mogla izgubiti novac od životnog osiguranja jer joj je jedina želja da uništi Juanu. Dok se Juana bori s učestalim Hortensijinim napadima, Ramón se bori s dvije djevojke koje su zaljubljene u njega i trude se osvojiti njegovo srce. (N.K.)

 
PRVA EPIZODA

Andrea i Fabiola priređuju zabavu dobrodošlice svojim roditeljima koji se vraćaju s puta. Julio predbacuje Virginiji njezino prijateljstvo s Roxanom. Virginia kaže da je Roxana njezina prijateljica i da ne može biti bezobrazna prema njoj, te da je ono što je bilo između Roxane i Antonija zapravo njihova stvar. Ramón kaže majci da će gazda otvoriti radionicu u kojoj će on biti šef. Juana kaže obitelji Medina Fernández da gazde neće doći jer se srušio avion u kojem su putovali i nema preživjelih. Andrea se budi i shvaća da ne može govoriti. Fabiola moli Francisca da ode sestri jer ne može govoriti. Sofía ulazi u auto u kojem je Ramón i moli ga da upali auto. Njemu ništa nije jasno, ali upali auto. Sofía mu kaže da su njezin tata i njezin dečko dogovorili njezinu udaju, ali ona se ne želi udati. Pedro kaže obitelji Medina Fernández da su Fabiola i Andrea nasljednice Ricardove i Katyne imovine, te da je Ricardo imao životno osiguranje u vrijednosti od milijun dolara, a novac dobiva Juana López Ortíz. Cijela obitelj je u šoku i ljuti se na Juanu.

Možda ste propustili...

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

Najčitanije iz rubrike