Sport
BITNA KARIKA OSIJEKA

Hajradinović: Važnija
mi je igra od golova
Objavljeno 3. listopada, 2017.

Utakmicu Osijek - Istra 1961 definitivno je obilježio Haris Hajradinović. U susretu koji je završio 2:1 postigao je sva tri pogotka. Na njegovu žalost, jedan i u vlastitu mrežu.

- Taj autogol i to je sastavni dio nogometa. U pokušaju sprječavanja Istrina pogotka, a na kraju je ispalo najgore. Jednostavno se više nisam uspio zaustaviti - rekao je Hajradinović koji je otkad je došao u Osijek postigao već tri pogotka.

Naravno, tri pogotka u suparničku mrežu. Sva tri postigao je u Gradskom vrtu.

- Golovi sami dolaze kada dobro igraš, a meni je važnije kada pružiš dobru partiju nego da se ja moram upisati među strijelce. Ma uvijek je najvažnije kada se pobjeđuje. Sada protiv Istre mogli smo to i uvjerljivije završiti, bilo je još dobrih prilika. Mislim kako je važnije da se ekipa još više podigne - pričao je veznjak bijelo-plavih.

Kao svojevrsni “osigurač” u defenzivi prigodu je dobio ovaj put Andrej Lukić.

- Nije nam ovo ništa novo, prošle smo godine pokušavali, na pripremama smo rotirali, i to nazad, možemo biti zadovoljni kako smo igrali. Inače, znali smo da će Istra stati s 11 igrača iza lopte. Mislim da smo uglavnom bili strpljivi. - pričao je Lukić.

Slijedi stanka, a onda, uvjetno rečeno, dva lakša susreta za Osijek - Dinamo i Rijeka.

- Ha, ne smije biti lakših ili težih utakmica, premda smo ove sezone dobro prolazili kod momčadi iz samog vrha. Nakon stanke idemo Dinamu i Rijeci. Nadam se dobrim rezultatima, rekao je Andrej Lukić. K.Lacković

Možda ste propustili...

HRGOVIĆ SE PRIPREMA ZA 1. LIPNJA

Meč će trajati nekoliko rundi

STIŽE RIBOLA KAŠTELA

Uhvatiti zalet za završnicu

Najčitanije iz rubrike