Crna kronika
TRAGIČNA SRIJEDA U OSIJEKU

Dva suicida u samo dva sata u Osijeku
Objavljeno 28. rujna, 2017.

Dvije osobe izvršile su suicid u razmaku od samo dva sata u srijedu, u Osijeku. Prva dojava stigla je policiji nešto poslije 12.30 sati, da se mlađa muška osoba sprema baciti s cestovnog mosta dr. Franje Tuđmana. Policajci su pojurili na mjesto događaja, no muškarac je već skočio u Dravu. Samo pola sata kasnije njegovo beživotno tijelo pronađeno je kod vojarne “Vrbik”, u Donjem gradu. Tijelo preminuloga prevezeno je u Klinički bolnički centar Osijek na obdukciju gdje bi se trebao utvrditi njegov identitet.

Već u 13.47 sati policija je dobila dojavu o naletu vlaka na kraju Dalmatinske ulice u osječkoj Retfali. Prema neslužbenim informacijama, muška osoba starije životne dobi izišla je na prugu kada je teretni vlak bio u blizini. Muškarac je potom legao na prugu, a šokirani strojovođa pokušavao je zaustaviti vlak čiji su vagoni prevozili šećernu repu. Vlak se zaustavio stotinjak metara od mjesta naleta na samoubojicu. Na mjesto događaja odmah su izišle policijske patrole te očevidna ekipa.

- Čuo sam groznu škripu kočnica vlaka i izišao iz kuće da vidim treba li kome pomoć. Vidio sam da je vlak stao, a odmah je iz lokomotive izišao i strojovođa. Na žalost, čovjeku koji je završio pod vlakom nije se moglo pomoći - kazao nam je stanar Dalmatinske ulice.S.Lacić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike