Dome slatki dome
MÜLLER PROFESSIONAL MR70534B

Alat za baš sve kućne majstore
Objavljeno 28. rujna, 2017.
Prednost je što je alat uvijek dostupan i nadohvat ruke

Isprobali smo nevjerojatan 326-djelni set alata kojeg nudi Facebook trgovina Cool Factory, a koji bi svaki kućni, pa i profesionalni majstor trebao imati pri ruci.

U Hrvatskoj smo svi pomalo kućni majstori. Ako zavirite u prosječno kućanstvo naći će se tu podosta alata za obaviti sitne, pa i veće kućne popravke. Međutim, sigurno ste se sami, kao i autor ovih redaka, našli u situaciji da vam nedostaje neki od alata. Trebate okasti ključ, a imate samo viličasti, trebate kliješta, odvijač, no ničeg pri ruci onda kada treba. Onda je tu ishitrena kupnja i trošak, pa opet ako alat nije dobro organiziran ponovno pitanje – gdje je sada?

Sve na jednom mjestu

Ako zavirite u profesionalne radionice i u “alatnicu” profesionalnih majstora, vidjet ćete kako nerijetko posjeduju kovčege s jasno organiziranim, smisleno posloženim i okupljenim alatom na jednom mjestu. Prednost je očigledna – alat je uvijek dostupan i nadohvat ruke, a zbog velike količine opreme imat ćete alat za gotovo svaku priliku. Mana, pa nerijetko takvi setovi koštaju nekoliko tisuća kuna, a to je ipak iznos kojeg si prosječno kućanstvo teško može odvojiti za set alata. Međutim, zahvaljujući blagodatima danas dostupne tehnologije, postoje online trgovine koje zahvaljujući velikim količinama nabave i malih troškova skladištenja i distribucije mogu ponuditi brojne stvari po znatno povoljnijim cijenama. Jedna od ovakvih stvari koja nam je u zadnje vrijeme zapela za oko jest set alata Müller Professional MR70534B, a kojeg smo naposljetku i naručili.

Izuzetno povoljno

Iza kriptične oznake naziva Müller Professional MR70534B krije se zaista velik i kvalitetno izrađen set alata europskih standarda i specifikacija. Prije nego krenemo u opis Müller Professional MR70534B nudi Facebook trgovina Cool Factory koja i inače nudi povoljne stvari za kućanstvo. Međutim, koliko povoljno nešto može biti, pokazao nam je upravo ovaj primjer. Naime, set alata nosi nominalnu cijenu od 1599 kuna, međutim na Cool Factory nudi se za svega - 529 kuna! Dakle, set od 326 komada raznoraznog alata u kovčegu tu je cijenu možda samo jednog dijela svega onog što je unutra. A što je unutra? Teško je navesti čega sve tu ima, no možemo reći kako je tu set ključeva, odvijača, gedora, bitova, kliješta, seta za strujne radove, itd. Alat odiše kvalitetom i djeluje kao da će trajati godinama, a možda i desetljećima. Zahvaljujući kovčegu alat je uredno organiziran i posložen, a kao takav uvijek je pri ruci baš za ono što budete radili. Možemo li dati veću preporuku za ovaj set? Možemo – obvezno za sve koji vole biti sam svoj majstor!M.Režić

Zahvaljujući kovčegu alat je uredno organiziran i posložen, a kao takav uvijek je pri ruci baš za ono što budete radili

Možda ste propustili...

ČIST I ORGANIZIRAN

Dobra preglednost u hladnjaku

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

Najčitanije iz rubrike