Regija
IMA ŠANSU DA PROHODA

Bolesni Filip Pojer još jednom treba pomoć velikodušnih ljudi
Objavljeno 21. rujna, 2017.

CEROVAC - Kako smo već pisali prije nekoliko mjeseci, Filip Pojer je 12-godišnjak iz Cerovca koji se zbog još precizno neutvrđene dijagnoze nalazi u invalidskim kolicima. Filip je veseo i razigran dječak koji se brine o sebi i pohađa školu. Njegovi roditelji, Ivana i Igor, proteklih su desetak godina pokušavali na sve načine pomoći Filipu da prohoda, tražeći pomoć od Rijeke, Zagreba do Mađarske, ali neuspješno.

No od prošle godine u dubrovačkoj Klinici Glavić nude neurorehabilitaciju nogu na robotskom uređaju Lokmat, jedinom u Hrvatskoj, gdje bi, prema mišljenju specijalista, Filipu mogli pomoći da prohoda.

Zahvaljujući pomoći donatora, Filip je 7. kolovoza počeo rehabilitaciju u Dubrovniku. Kako doznajemo, rehabilitacija je uspješna, no zbog potrebe za bržim razvijanjem Filipovih mišića terapija je povećana s dosadašnja četiri sata dnevno na šest sati, čime je porasla i cijena jednodnevnog troška koji je dosad iznosio 1000 kuna, a sada će biti 1500 kuna.

U brojnim humanitarnim akcijama ovoga ljeta skupljen je novac za tromjesečnu 4-satnu dnevnu terapiju te sada obitelji nedostaje 25.000 kuna kako bi mogli platiti potrebnu pojačanu terapiju.

Uz veliku zahvalu svima koji su dosad pomogli, upućujemo poziv svima koji mogu da se uključe i pomognu Filipu da napokon prohoda. AGM Kruna

Za Filipov korak

Novčani iznos za pomoć možete uplatiti na poseban račun: HR2923900013506080936 kod Poštanske banke, a račun glasi na Filipa Pojera.

Možda ste propustili...

PRIGODOM OBILJEŽAVANJA DANA OPĆINE BIZOVAC

U OŠ radionica “Igranje poezije”

POTPORA OPĆINI KNEŽEVI VINOGRADI

Za novu općinsku zgradu 60.000 €

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ROBERT JANOVIĆ PONUDIO TRAŽENU USLUGU

Ostao bez posla pa imanje preuredio u - Salaš za pse

2

PRVA LOPTA ZA 20-AK DANA?

Čeka se licenca za umjetni travnjak na pomoćnom igralištu

3

SELO PRED IZUMIRANJEM S 23 STANOVNIKA

Asfalt u Kladavac stigao prekasno - ljudi su otišli