Mozaik
KONCERT U VINKOVCIMA

Mia nastupila dan prije
obrane diplomskog rada
Objavljeno 16. rujna, 2017.

U kultnom okupljalištu mladih u ugostiteljskom objektu “Marabu” u Vinkovcima odličan koncert održala je Mia Dimšić na gitari uz prateći bend. Na koncertu se okupio velik broj posjetitelja koji su došli poslušati tu odličnu pjevačicu koja je svojim nastupom izmamila velik pljesak svih nazočnih na koncertu.

Imati koncert dan uoči obrane diplomskog na Filozofskom fakultetu u Osijeku bila je hrabra odluka, no, po održanom koncertu, to je bila dobra priprema za ono što je očekuje dan poslije.

Nakon koncerta mnogi su se željeli fotografirati za uspomenu, što im je Mia srdačno omogućila.

- Mogu reći da je koncert bio divan, atmosfera je bila odlična, tako da sam oduševljena koncertom u Vinkovcima. Izvela sam svoje autorske stvari, drago mi je što su ljudi pjevali uz mene i dobro se zabavljali. U budućnosti me očekuje dosta koncerata, vjerojatno i novi spot za neku pjesmu s albuma - rekla je Mia.

Dan poslije Mia Dimšić uspješno je obranila diplomski rad na Filozofskom fakultetu u Osijeku, studirala je njemački i engleski i sada ima titulu magistrica prevoditeljskih znanosti engleskog i njemačkog jezika. M.Kokaj

Možda ste propustili...

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

Najčitanije iz rubrike