Sport
MEMORIJALNI TURNIR “MRAVUNAC-FEGELI”

Cibalia bolja od Hajduka i Sl. Belupa
Objavljeno 23. kolovoza, 2017.

Jučer su odigrane prve četiri utakmice u dvije skupine na tradicionalnom, 20. memorijalnom turniru “Mravunac-Fefeli” za kadete, odnosno igrače rođene 2002. godine. U dopodnevnim satima u prvom susretu prošlogodišnji pobjednik turnira, Cibalia, svladao je splitski Hajduk s rezultatom 2:0, a pogotke za Cibaliju postigli su Mario Kvesić (12.) i Igor Tomić (43.). U drugom dopodnevnom susretu Dinamo je s minimalnim rezultatom, 1:0, svladao Osijek, a jedini pogodak za Dinamo postigao je Joško Gvardiol (4.). Nakon svečanog otvaranja Cibalia je odigrala protiv Slaven Belupa. Momčad koju s klupe vodi Siniša Sesar slavila je sa 1:0, a jedini pogodak postigao je Dion Drena Beljo s jedanaest metara u 22. minuti. U drugom poslijepodnevnom susretu snage su odmjerile momčadi Osijeka i Rijeke.

Danas su na rasporedu još dva susreta po skupinama, nakon kojih ćemo dobiti finaliste odnosno sudionike susreta za treće odnosno peto mjesto. Prvo će se u 16 sati na stadionu Dilja i na pomoćnom terenu stadiona Cibalije igrati susreti za peto odnosno treće mjesto, a potom 17.30 sati na glavnom terenu Cibalije bit će odigrana finalna utakmica. Nakon završetka bit će dodjela pehara momčadima i nagrade pojedincima.

Rezultati prvog dana turnira: Hajduk - Cibalia 0:2, Dinamo - Osijek - 1:0, Cibalia - Slaven Belupo 1:0, Osijek - Rijeka. Danas na rasporedu: 9 sati: Rijeka - Dinamo (pomoćni teren stadiona Cibalia); Hajduk - Slaven Belupo (Ivankovo); 16 sati: za peto mjesto (igralište Dilja); za treće mjesto (pomoćni teren stadiona Cibalije); 17.30: finale (glavni teren stadiona). A. Grgić

Možda ste propustili...

PRVA POLUFINALNA UTAKMICA DOIGRAVANJA ZA PRVAKA

Brokeri napravili prvi korak prema finalnoj seriji

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

Najčitanije iz rubrike