Osijek
ŠPU “FENIKS”

Plesni tečaj za početnike
Objavljeno 23. kolovoza, 2017.

U ponedjeljak, 4. rujna, počinje plesni tečaj za početnike u organizaciji Športsko-plesne udruge “Feniks”, u dvorani GČ Novi grad (robna kuća na Sjenjaku). Ondje će tijekom dva mjeseca, svakog ponedjeljka i srijede navečer, od 19.30 do 21 sat, polaznici učiti osnove engleskog i bečkog valcera, disco-foxa, tanga, šetalice, polke, cha-cha-cha, jivea i rumbe.

Prvi je sat tečaja ogledni i besplatan kako bi svatko zainteresiran mogao doći, vidjeti i zaplesati, a u ŠPU Feniks ističu da je upravo taj prvi put dovoljan da se i najskeptičniji zaraze plesnom groznicom. Naglašavaju da je plesati lako, da kretanje u ritmu glazbe usrećuje i da se kroz zabavu često rađaju snažna prijateljstva, pa i ljubavi.

Nakon tečaja za početnike polaznici u sklopu ŠPU-a Feniks mogu nastaviti plesnu naobrazbu u raznim grupama za standardne, latino i ostale društvene plesove. Također, svim zainteresiranim mladencima nude osmišljavanje koreografije za prvi ples, a instruktori iz Feniksa daju i individualne poduke prilagođene potrebama, željama i mogućnostima polaznika, uz glazbu prema izboru.

Svi zainteresirani mogu se informirati na telefonskom broju: 091/254 2973, na adresi: spufeniks@gmail.com, ili na FB stranici - ŠPU Feniks Osijek. Mr.M.

Možda ste propustili...

TKO NIJE NIŠTA NAUČIO NA POUČNOJ STAZI?

Pleša: Vandali uništavaju sve što im se nađe na putu

SA ZIMSKE SLUŽBE RAVNO NA KOMARACE

Počeli larvicidni tretmani u Bilju

GRAD NASTAVLJA ULAGATI U SPORTSKU INFRASTRUKTURU

Na Olimpiji sagrađena nova tribina i postavljene sjedalice

Najčitanije iz rubrike