Crna kronika
LOPOVI NE BIRAJU

Ukrali televizor, auto, alkohol, mobitel...
Objavljeno 22. kolovoza, 2017.

VUKOVAR/VINKOVCI - Lopovi su proteklih dana bili prilično aktivni na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske, a i plijen je bio raznolik. Tako je u selu Bobota, u vukovarskoj okolici, iz obiteljske kuće 71-godišnjakinje u Čirićevoj ulici, ukraden televizor. Provala se dogodila između 14. i 18. kolovoza, a materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

U gradu Otoku je pak, u noći između 17. i 18. kolovoza iz dvorišta obiteljske kuće u Ulici J.J.Strossmayera, ukraden osobni automobil Renault Clio vinkovačkih registracijskih oznaka. Vlasniku, 36-godišnjaku iz Otoka, pričinjena je materijlna šteta u iznosu od nekoliko desetaka tisuća kuna. Policija je po pozivu obavila očevid i traga za lopovom i ukradenim automobilom. Također, tijekom noći 18./19. kolovoza provaljeno je u skladište trgovačkog obrta u Vukovaru, na Trpinjskoj cesti. Ukraden je novčani polog, kao i alkoholna pića ukupne vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Iz vukovarsko-srijemske policije izvijestili su i da je u Policijskoj postaji Vinkovci s ispostavom Markušica provedeno kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakinjom iz Vinkovaca, a kojim je utvrđena sumnja kako je mlada djevojka počinila kazneno djelo krađe.

– Saznanja iz kriminalističkog istraživanja ukazuju kako je 29. lipnja 2017. godine u trgovini informatičkom opremom ukrala mobitel vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv 24-godišnjakinje slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu – naveli su iz policije. S.Butigan

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

2

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

3

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura