Mozaik
ALKA VUICA U GLAMUROZNOM IZDANJU

Novi singl i videospot “Istanbul”
Objavljeno 21. kolovoza, 2017.

Jedinstvena kantautorica Alka Vuica proteklog nas je tjedna zaintrigirala nizom provokativnih i senzualnih fotografija, kojima je najavila novu pjesmu i spot. Pred nama je konačno “Istanbul”, nova skladba koju će premijerno izvesti u nedjelju, 20. kolovoza, na Etno festivalu Neum. Uvijek vjerna sebi, svom posebnom glazbenom, ali i stilskom izričaju, Alka je i ovaj put oduševila.

- “Istanbul” je pravi ljetni hit, ljubavna pjesma plesnog ritma s vrlo erotičnim i ezoteričnim tekstom. Vjerujem da će je moja publika vrlo brzo zavoljeti i uvrstiti u moje najslušanije pjesme - kaže Vuica i dodaje da je “Istanbul” rezultat suradnje s grupom poznatih autora.

- Pjesma je nastala u suradnji s poznatom glazbenicom Jelenom Bucom iz grupe Frajle, s kojima surađujem na njihova posljednja dva albuma. Iz male radionice “Butik glazbe”, koju smo osnovale Jelena Buca i ja, kreće “Istanbul” u osvajanje etera, a u stvaranju pjesme sudjelovali su i mladi glazbenici Vladimir Uzelac i Nemanja Trbojević. Aranžman potpisuje legendarni Branimir Mihaljević, jedan od naših najuspješnijih producenata - ističe Vuica.

 

 

“Istanbul” prati i glamurozan spot, sniman u ekskluzivnoj Vili Bojić u Opatiji, jednoj od najljepših i najskupljih vila na Jadranu, vrijednoj osam milijuna eura.

- Vizuale je snimala MedVid produkcija, a trbušne plesačice su iz plesnog studia Cool Step. Predivne haljine koje sam nosila u spotu kreirala je poznata riječka dizajnerica Milena Kapetanović Peperoncina Design. Snimanje spota i druženje ekipe ovjekovječila je fantastična fotografkinja Viviana Lokmer Šulina - pohvalila se Alka Vuica. A. Andrejek

Možda ste propustili...

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

Najčitanije iz rubrike