Sport
STIGLA ČETVORICA NOVIH IGRAČA

Bartolović očekuje još pojačanja
Objavljeno 16. kolovoza, 2017.

Vezani članci

NAPOKON POBJEDA

Cibalia upisala prva tri boda

Nakon petog kola Cibalia nije na začelju ljestvice prvoligaša. Odmak s tog mjesta omogućila su im tri boda koja su osvojili protiv Rudeša u Vinkovcima uvjerljivom pobjedom od 3:0. Uoči gostovanja Rudeša u klubu je bilo sve po starom, ali je trener Mladen Bartolović stalno ponavljao kako se radi dobro i da ih rezultat mora jednom pomaziti. Njegov optimizam je očito prešao i na igrače, koji su protiv Rudeša od prve sekunde jurnuli ne bi li postigli pogodak koji bi im širom otvorio vrata prvoj prvenstvenoj pobjedi u ovoj sezoni.

- Konačno je došla i pobjeda. Ono što sam najavljivao prije utakmice ostvarilo se. Iza nas su bila četiri kola u kojima se nismo osramotili, a bilo je i dobrih utakmica, pogotovo one protiv Hajduka i Slaven Belupa u kojim nas rezultat nije nagradio. Protiv Rudeša smo jako dobro odigrali prvo poluvrijeme u kojem smo trebali voditi s više golova razlike, a na kraju povedemo njihovim autogolom - rekao je Mladen Bartolović nakon utakmice.

Prvi dio drugog poluvremena nije izgledao dobro, Cibalia se svjesno ili nesvjesno povukla, predala sredinu terena gostima koji su i bili dosta opasni po Brkića.

- Vjerojatno su se nesvjesno povukli, je li zbog straha ili nečega drugoga? Iza nas je negativan niz, pa i ne čudi takva reakcija. Rudeš je u tom vremenu dominirao i imao nekoliko prilika, ali uspjeli smo sve to neutralizirati. Poslije toga smo ostvarili ravnotežu i s još dva pogotka Pervana ostvarili tri boda. Kada sve zbrojim i oduzmem mislim da smo zasluženo pobijedili.

U loži stadiona Cibalije tijekom utakmice sjedila su trojica nogometaša kojima se tijekom utakmice priključio još jedan, a koji su najavljeni kao igrači koji će se priključiti momčadi za nastavak sezone.

- Došli su u subotu, ali nisu htjeli remetiti pripremu za Rudeš. S treninzima su počeli od ponedjeljka, a imamo najavu dolaska još nekoliko igrača. Teško je očekivati da će biti spremni za Istru, posebice ako se radi o igračima iz inozemstva kojima su problem papiri. Lijepo je čuti da će netko doći, smatram da su to kvalitetni igrači, ali vidjet ćemo što donose sljedeći dani - rekao je Bartolović.

Antun GRGIĆ
Landry Mulemo

Belgijac rodom iz Konga, ima 30 godina i igra na poziciji lijevog beka, a u svojoj bogatoj karijeri igrao je, između ostaloga, i za Standard Liege, Sint-Truiden, Beirat Jerusalem, Kaposvar, a posljednji klub u kojem je nastupao prošle sezone bila je albanska Vllaznia.

Stefan Smiljanić

Ima 26 godina, igra na poziciji lijevog krila, a prema potrebi i na svim pozicijama u napadu. Ima slovensko državljanstvo za koju je nastupao u U-19 reprezentaciji, rodom je iz Subotice, a nastupao je uglavnom u drugoligaškim i niželigaškim klubovima Bosne i Hercegovine, Slovenije, Njemačke, Španjolske i Engleske. Prvoligaško iskustvo imao je jedino u Sloveniji kada je nastupao za Olimpiju.

Matej Podstavek

Slovak, ima 26 godina, igra na poziciji stopera. U Slovačkoj je igrao za klubove Kremnicka, Banska Bystrica, a u Češkoj za Ceske Budejovice, u Danskoj za prvoligaša FC Fredericia, a posljednji klub u kojem je nastupao bio je libanonski Al-Ansar.

Stefan Radunović

Crnogorac, vratar, ima 23 godine. Nastupio u tri reprezentativne utakmice Crne Gore u konkurenciji U-17. Uglavnom branio u Crnoj Gori, Rudar Pljevlja, Zeta Golubovac, Cetinje, Zabjelo, a nastupao je za mađarski Pecsi MFC.

Mladen Bartolović

trener Cibalije

Novi igrači stigli su u subotu, a nisu htjeli remetiti pripreme za Rudeš. Osim njih četvorice imamo najavu mogućeg dolaska još nekoliko igrača

Možda ste propustili...

BIJELO-PLAVI SE SPREMAJU ZA TREĆE UZASTOPNO GOSTOVANJE

Zekić još uvijek vrti opcije za Poljud

Najčitanije iz rubrike