Crna kronika
NESREĆA U NOVOJ BUKOVICI

Nakon udarca u most prevrnuo cabrio na krov
Objavljeno 14. kolovoza, 2017.

NOVA BUKOVICA

Jedna je osoba teško, a nekoliko osoba lakše ozlijeđeno u prometnoj nesreći u petak oko 22.30 u Novoj Bukovici, kod Slatine.

Osobni automobil Peugeot 206 cabrio slatinskih registracijskih oznaka, u kojem su bila četiri mladića iz Nove Bukovice, kretao se državnom cestom D2, Podravskom magistralom, iz smjera Slatine prema Mikleušu. Premda je na terasi obližnjeg kafića bilo gostiju, čini se da nitko nije vidio što se točno dogodilo pa su odmah nastale različite teorije o uzroku nesreće. Prema nagađanju jednih, nesreća se dogodila zbog neprilagođene brzine, drugi kažu da je vozač Peugeota prešao na lijevu stranu kolnika obilazeći vozilo koje je ispred njega skretalo na putni mostić, ali su kotači njegova vozila zahvatili rubnjak pa se ono počelo nekontrolirano kretati cestom, a treći tvrde da je velikom brzinom obilazio bicikl.

No činjenica je da je Peugeot ispred kućnog broja 45 u Vukovarskoj ulici udario u dva automobila parkirana na putnom mostiću i oštetio ih, a svoju nekontroliranu putanju završio u putnom kanalu okrenut na krov.

Neslužbeno doznajemo da je suvozač iz Peugeota u nesreći teže ozlijeđen i vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu Virovitica. Ostale su osobe također ozlijeđene, no težina ozljeda do zaključenja teksta nije bila poznata. Opće je mišljenje okupljenih da je pravo čudo što u toj nesreći nije bilo i težih posljedica. Udareni automobili su Fiat Tipo i Škoda Octavia, također slatinskih registracijskih oznaka. Očevid nesreće obavila je slatinska policija, a tehničku pomoć pružili su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe.

Petar ŽARKOVIĆ

kriva procjena

ZBOG BRZINE ZAVRŠIO U KANALU

Teško ozlijeđeni mladić vozilom Hitne pomoći prevezen je u virovitičku bolnicu

Možda ste propustili...

OSAM OSOBA PRIJAVLJENO ZBOG RATNOG ZLOČINA IZ 1991.

Zlostavljali su civile u Grabovcu

HTIO IH PRODAVATI NA ZAGREBAČKOM PODRUČJU

Zaplijenjeno gotovo 300.000 tableta, uhićen 27-godišnjak

OBAVLJEN OČEVID

Bager usmrtio građevinara

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

2

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

3

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura