Regija
21.SPORTSKE IGRE MLADIH-STOLNI TENIS

Nina Kovač i Darijo Bistrović zlatni
Objavljeno 13. kolovoza, 2017.
Petra Pešut i Norman Pap srebrni, Mislav Pfaf i Ivan Lovrić brončani
SPLIT - Na državnoj završnici 21.Sportskih igara mladih u Splitu odigran je  stolnoteniski turnir u muškoj i ženskoj kategoriji za godišta 2002. i mlađi, te 2005. i mlađi.
U ženskoj kategoriji 2002. i mlađe u prvom polufinalu Hana Kroužil (Daruvar) pobijedila je 3:0 Anu Krupski (Koprivnica) sa 3:0, dok je u drugom polufinalu Petra Pešut (Vinkovci) pobijedila Petru Raos (Konavle ) sa 3:1. U finalu turnira Hana Kroužil (Daruvar) pobijedila je Petru Pešut (Vinkovci) sa 3:0, dok su treća mjesta podijelili Ana Krupski (Koprivnica) i Petra Raos (Konavle).
U muškoj kategoriji 2002. i mlađi u prvom polufinalu Javor Karlo (Zagreb) pobijedio je Ivana Lovrića ( Ilok)  sa 3:0, dok je u drugom polufinalu Petek Bruno (Zagreb) pobijedio sa 3:0 Doriana Šmica (Varaždin).U finalu turnira Javor Karlo (Zagreb) pobijedio je Brunu Peteka (Zagreb) sa 3:0, dok su treća mjesta podijelili Ivan Lovrić (Ilok) i Dorian Šmic (Varaždin).
U ženskoj kategoriji 2005. i mlađe bilo je pet natjecateljica koje su razigravale za plasman, tako je prvo mjesto osvojila Nina Kovač (Osijek), druga je bila Gracija Kačavenda (Kraljevački Novaki), dok su treća mjesta podijeli Manda Cimerman (Koprivnica) i Katarina Čagalj (Kaštela).
U muškoj kategoriji 2005. i mlađi u prvom polufinalu Norman Pap  (Ilok) pobijedio je Filipa Tkaleca (Zagreb) sa 3:2, dok je u drugom polufinalu Darijo Bistrović (Ilok) pobijedio Mislava Pfafa (Nuštar) sa 3:0 po setovima. U finalu turnira Darijo Bistrović (Ilok) pobijedio je sa 3:1 Normana Papa (Ilok), dok su Mislav Pfaf (Nuštar)  i Filip Tkalec (Zagreb) podijelili treće mjesto.
Stolni tenis bila je posljednja disciplina na državnoj završnici 21.Sportskih igara mladih, te sada slijedi međunarodna završnica koja se igra od 17.-22. kolovoza u Splitu.Mario Kokaj
Možda ste propustili...

BRINUT ĆE SE O 36 STARIJIH OSOBA

Ugovori o radu i bicikli za 6 žena

POTPORA OPĆINI KNEŽEVI VINOGRADI

Za novu općinsku zgradu 60.000 €

Najčitanije iz rubrike