Regija
21.SPORTSKE IGRE MLADIH-KINDER SPORT TURNIR U ULIČNOJ KOŠARCI

Zlato i srebro putuju u Slavonski Brod, srebro u Vinkovce, bronca u Osijek
Objavljeno 12. kolovoza, 2017.

SPLIT-Na sportskim terenima u Splitu održan je Kinder Sport turnir u uličnoj košarci u okviru državne završnice 21.Sportskih igara mladih.
U muškoj kategoriji 2001. i mlađi u prvom polufinalu ekipa Team Vinkulja (Vinkovci) pobijedio je ekipu Dream Team Čakovec , dok je u drugom polufinalu ekipa Tenirke iz Slavonskog Broda pobijedila ekipu Šarčevi apostoli iz Rijeke.
U finalu turnira ekipa Tenirke (Slavonski Brod) bila je bolja od ekipe Team Vinkulja sa 21:11, dok je u susretu za treće mjesto ekipa Šarčevi apostoli pobijedila ekipu Dream Team Čakovec.
U muškoj kategoriji 2003. i mlađi ekipa Brodski košarkaši pobijedila je ekipu Zagreb Elite, dok je ekipa Kvarner iz Rijeke pobijedila ekipu Terminatori iz Osijeka.
U finalu turnira Kvarner iz Rijeke pobijedio je sa visokih 21:4 ekipu Brodski košarkaši iz Slavonskog Broda, dok je u susretu za treće mjesto ekipa Zagreb Elite pobijedila ekipu Terminatori iz Osijeka.
U ženskoj kategoriji 2001. i mlađe u prvom polufinalu ekipa Splita pobijedila je Vinkovce sa 21:12, dok je u drugom polufinalu ekipa Kraljice Zagreb pobijedila Košarkaški kvartet iz Osijeka 21:14.
U finalu turnira ekipa Kraljice Zagreb pobijedile su ekipu Splita sa 21:10, dok je u susretu za treće mjesto ekipa Košarkaški kvartet iz Osijeka pobijedila ekipu Vinkovci.Mario Kokaj

Možda ste propustili...

ODLUKA BELOMANASTIRSKOG GRADSKOG VIJEĆA

Za pedesetak posto kućanstava porasla komunalna naknada

OPORAVLJA SE MEZIMICA HRVATSKE JAVNOSTI

Lorena duda, kuša tekuću hranu i prvi put - zijeva

“GLAS” I GRAĐANI POMOGLI

Napokretni Stipe Tašić na liječenju

Najčitanije iz rubrike