Tehno
NA SAJMU IFA

Noa će predstaviti svoje pametne telefone u Berlinu
Objavljeno 11. kolovoza, 2017.

Koprivnička tvrtka Hangar 18 predstavit će svoje Noa pametne telefone početkom rujna na sajmu IFA u Berlinu. Sajam će iskoristiti za predstavljanje novog top-modela pametnog telefona Noa H10le, ali će najaviti i nove modele s omjerom ekrana 18:9. IFA je međunarodni sajam potrošačke elektronike koji se održava u Berlinu od 1924. godine. Na ovom sajmu svoje uređaje predstavljaju najveći svjetski proizvođači pametnih telefona, prijenosnih računala, tableta, televizijskih prijamnika i drugih uređaja koje koristimo u svakodnevnom životu. IFA se službeno održava od 1. do 6. rujna, a prvog dana na gala večeri bit će uručene EISA nagrade, za koje konkurira i hrvatski pametni telefon Noa H10le.

Zanimljiva činjenica iznesena je na IFA Global Press Conference, održanoj u travnju ove godine u Lisabonu, kako je Hrvatska regionalni lider kada je u pitanju rast tržišta potrošačke elektronike, po pitanju vrijednosti isporučenih proizvoda, kao i količini prodanih uređaja. Tako je Hrvatska ispred Slovenije, Austrije, Mađarske, Srbije, BiH, Italije, pa čak i drugih zemalja iz EU-a s rastom većim od 15 % u odnosu na isto razdoblje prije godinu dana.

Noa pametni telefoni trenutačno zauzimaju treće mjesto na tržištu pametnih telefona u Hrvatskoj s udjelom od 15 %, nakon iPhone i Samsunga. Na IFA sajmu Noa će predstaviti svoj trenutačno najbolji model – Noa H10le te najaviti nove uređaje kako za jesen, tako i za iduću godinu, na uređenom prostoru od 30 m2.

Noa konstantno radi na razvoju novih proizvoda, pa tako već sada priprema nove uređaje za jesen, kao i za sljedeću godinu. M.R.

Možda ste propustili...

HUAWEI PREDSTAVIO NAJNOVIJU SERIJU

FreeClip slušalice za novo iskustvo slušanja

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike