Dome slatki dome
ISPROBALI SMO:

Personalizirani vintax nosači tablica – dašak osobnosti
Objavljeno 3. kolovoza, 2017.

Sigurno ste nemali broj puta na cesti opazili automobile koji su svojstveni sami sebi zbog određenih detalja, a želite li biti dio takve ekipe – nosači tablica na automobilu trebali bi biti prvi korak.

Nosači tablica automobila mahom nose natpise autokuće, servisa, osiguravajućeg društva ili nekakvu više-manje bezveznu reklamu koja često nagrđuje cjelokupni dojam i izgled automobila. No, razmislimo li malo bolje, nosači tablica mogu biti izvrstan detalj, pa čak i svojevrsni modni detalj na našem automobilu. Uz pomoć nosača tablica možemo našem automobilu dodati dašak vlastite i dašak naše osobnosti, a sve to uz šaku kuna i malo kreativnosti. Tvrtka Vintax predstavila se na našem tržištu kao jedan od lidera u ponudi inox nosača tablica. Međutim, osim puke izrade nosača od ovog odličnog i izuzetno otpornog materijala, Vintax je poznat i po još jednoj stvari – personalizaciji nosača tablica. Upravo ta personalizacija omogućava nam kreiranje jedinstvenih nosača koji će našem automobilu dati izuzetnu osobnost. Ako personalizirane tablice smatramo korakom previše, onda je personalizirani nosač tablice upravo onaj detalj koji želimo.

Vintax nudi izbor između sjajnih srebrnih te matiranih i sjajnih crnih inox nosača. Bez obzira na boju i izvedbu, svaki od nosača krasi jednaka kvaliteta izrade. Dovoljno je odabrati model i poslati željenu grafiku – i za nekoliko dana nosači tablica su kod vas. Montaža je jednako jednostavna i doista – ovo je najbrži i najjednostavniji način personalizacije vašeg limenog ljubimca. S obzirom na to da su nosači metalni, pripazite kako ne biste oštetili lak automobila, a u slučaju da je nosač vrlo blizu laku, upotrijebite gumene odstojnike. Kako sve skupa izgleda i koji smo motiv mi odabrali, pogledajte na slici.M.Režić

Možda ste propustili...

ISKORISTITE VREĆICE OD ČAJA

Štite i hrane biljke

DIZAJN: INSPIRACIJE ZA UREĐENJE

Prostorni sklad za ugodan život

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TEST: EINHELL PICOBELLA

Dovedite lako svoju terasu i okućnicu u red

2

DIZAJN: INSPIRACIJE ZA UREĐENJE

Prostorni sklad za ugodan život

3

STANOVANJE : VRTNE OGRADE

Zanimljiva, jedinstvena, ali i vrlo funkcionalna