Mozaik
IN DA SOFA U SAKUNTALI

Još jedna nezaboravna ljetna noć
Objavljeno 27. srpnja, 2017.

In da sofa se u petak, 28. srpnja, vraća u Sakuntala park kako bi začinila još jednu Osječku ljetnu noć. Iako mnogi misle da tada grad spava i svi su negdje dalje, kraj srpnja idealan je za još jedno sofastično uzbuđenje, nove izljeve pozitive, plesa, ljubavi i onoga na čemu je glavni naglasak, zabave kojom se želimo suprotstaviti dosadi.

Većina sugrađanki i sugrađana već je upoznata s konceptom In da sofa priče / manifestacije / događaja. Većina je već pokazala svoje plesne pokrete uz obveznu vrhunsku funk / soul / disco mjuzu, ili fantastičan leđni stil izvaljivanja u udobni DIY namještaj ambijentalno uređenog prostora, no nisu svi, pa stoga iskoristite priliku. U vašoj namjeri pomoći će vam DJ Flegma, koji je pripremio nekoliko setova pomoću kojih ćete pružiti otpor dosadi i zaplesati kao kraljica i kralj maturalne večeri iz američkih tinejdžerskih filmova, ili ćete jednostavno pružiti otpor svakom obliku umora i flegmatično uživati ispod drveća Sakuntale i neba protkanog pogreškama u našim zvijezdama.

Uz Flegmu, imat ćete priliku uživati i u nastupu Jägermeister Brass Banda, glazbene senzacije koju je teško opisati riječima, nego je potrebno doći čistih ušiju i pustiti tu zvučno kreiranu blagu erotiku da vas vodi kroz vaš odabir načina otpora dosadi. Uz spomenute, tu je i neizostavni DJ Kema, vječni rasipatelj kiša i oluja pozitive po svima okupljenima koji tu pozitivu danima poslije ne mogu skinuti sa sebe. J.Kn.

Možda ste propustili...

POVRATAK NA SCENU KAO EKSPERIMENTALNI DUO

Libar je objavio EP “Nova zemlja”

FILM U HRVATSKA KINA DOLAZI 25. SRPNJA

Kad je Deadpool sreo Wolverinea

D., ŽELJEZNE PILULE I EXTROFT DIJELIT ĆE POZORNICU S VELIKANIMA

Na INmusic festivalu #16 predstavit će se čak tri izvrsna Superval benda

Najčitanije iz rubrike