Autoglas
ISPROBALI SMO: VINTAX

Ovi nosači pločica su dašak osobnosti
Objavljeno 18. srpnja, 2017.
Nosači pločica mogu biti svojevrstan modni detalj na našem automobilu

Sigurno ste nemali broj puta na cesti opazili automobile koji su svojstveni sami sebi zbog određenih detalja, a želite li biti dio takve ekipe – nosači pločica na automobilu trebali bi biti prvi korak. Nosači pločica automobila mahom nose natpise autokuće, servisa, osiguravajućeg društva ili nekakvu više-manje bezveznu reklamu koja često nagrđuje cjelokupni dojam i izgled automobila. No, razmislimo li malo bolje, nosači pločica mogu biti izvrstan detalj, pa čak i svojevrstan modni detalj na našem automobilu. Uz pomoć nosača pločica možemo našem automobilu dodati dašak vlastite i dašak naše osobnosti, a sve to uz šaku kuna i malo kreativnosti.

Tvrtka Vintax predstavila se na našem tržištu kao jedan od lidera u ponudi inoks nosača pločica. Međutim, osim puke izrade nosača od ovog odličnog i izuzetno otpornog materijala, Vintax je poznat i po još jednoj stvari – personalizaciji nosača pločica. Upravo ta personalizacija omogućava nam kreiranje jedinstvenih nosača koji će našem automobilu dati izuzetnu osobnost. Ako personalizirane pločice smatramo korakom previše, onda je personalizirani nosač upravo onaj detalj koji želimo.

Vintax nudi izbor između sjajnih srebrnih te matiranih i sjajnih crnih inoks nosača. Bez obzira na boju i izvedbu, svaki od nosača krasi jednaka kvaliteta izrade. Dovoljno je odabrati model i poslati željenu grafiku – i za nekoliko dana nosači pločica su kod vas. Montaža je jednako jednostavna i zaista – ovo je najbrži i najjednostavniji način personalizacije vašeg limenog ljubimca. S obzirom na to da su nosači metalni, pripazite kako ne biste oštetili lak automobila, a u slučaju da je nosač vrlo blizu laku, upotrijebite gumene odstojnike. Kako sve skupa izgleda i koji smo motiv mi odabrali, pogledajte na slici, a vaš izbor i ideje ostvarite uz Vintax.

Marin REŽIĆ

Uz pomoć nosača pločica možemo automobilu dodati dašak vlastite i dašak naše osobnosti, a sve to uz šaku kuna i malo kreativnosti