Tehno
PHILIPS: NOVI 24-INČNI USB DOCKING MONITOR

Kombinacija odlične mogućnosti povezivanja i kvalitete gledanja
Objavljeno 14. srpnja, 2017.

Novi Philips 24-inčni monitor novi je USB docking monitor vodeće tehnološke tvrtke i brend licenciranog partnera Philips Monitorsa, MMD-a. Posebno prilagođen za ultrabook laptope s ograničenom mogućnošću povezivanja, za fleksibilna radna mjesta ili dinamične korisnike, novi monitor prenosi videosadržaje i audiosadržaje, omogućuje povezivanje na internet ili intranet i to sve preko samo jednog SuperSpeed USB kabela. Monitor također omogućuje pristup svim periferijama koji su povezani na monitor kroz USB utor s tri USB 3.0. priključka. S ugrađenim USB 3.0 utorom i ethernet kabelom, inovativni 241B7QUPEB monitor B linije omogućuje korisnicima da se povežu s njihovim laptopima (ili mobitelima) i prenesu sadržaj jednostavno i brzo na prostraniji zaslon.

Periferija poput tipkovnice, mišta, eksternog HDD-a, kamere ili USB drivea također se mogu povezati preko monitorovog USB utora. To je posebno praktično za jako tanke laptope koji imaju samo nekoliko konektora. Jedini set periferije koje korisnici neće trebati priključiti su zvučnici jer monitor dolazi s dva integrirana stereozvučnika za odličnu reprodukciju zvuka.

Monitorove odlične mogućnosti povezivanja kombinirane su s odličnom kvalitetom gledanja, Full HD rezolucijom (1920 x 1080 piksela) i točnim prikazom boja za prikazivanje čistih i oštrih sadržaja. Uz naprednu IPS tehnologiju, monitor osigurava oštre slike uz živopisne boje i odlične kuteve gledanja.

Novi monitor ima ugrađenu Philips LowBlue opciju koja koristi pametnu softversku tehnologiju za smanjenje kratkih valova plave svjetlosti koji mogu imati štetan utjecaj na vid tijekom vremena. Uz to, monitor je opremljen ergonomski podesivim postoljem. SmartErgoBase omogućuje podešavanje visine monitora, naginjanje do 90 stupnjeva, ali i zakretanje i naginjanje prema naprijed i natrag kako bi osigurao bolje držanje za korisnike. No, to nije sve. Novi monitor dolazi i s još značajki koje omogućuju korisnicima da ostanu odmorni duže vrijeme. Monitor ima ugrađenu Flicker-free tehnologiju koja regulira osvjetljenje i smanjuje neugodno titranje ekrana za udobnije gledanje, dok SmartImage, ekskluzivna Philipsova tehnologija, analizira sadržaj na ekranu i optimizira kontrast, zasićenje boja i oštrinu slike i videosadržaja za vrhunsku izvedbu zaslona. Novi Philips 241B7QUPEB monitor B linije dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2099 kuna (bez PDV-a). M.Režić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike