Osijek
TRG VATROSLAVA LISINSKOG

Radovi počinju u petak,
ništa od parkiranja!
Objavljeno 10. srpnja, 2017.

Radovi na rekonstrukciji Trga Vatroslava Lisinskog u Tvrđi i obnovi Stare pekare u kojoj će biti smješten edukativni i informativni turistički centar mladih, počinju u petak, 14. srpnja.

- Radovi su vrlo složeni i opsežni te će navedeni prostor biti u posebnom režimu korištenja. Napominjem da od naznačenog datuma neće biti moguće parkiranje vozila ni slobodna komunikacija na predmetnom prostoru - ističe Kornelija Mlinarević, pročelnica Upravnog odjela za programe i projekte Europske unije i gospodarstva Grada Osijeka.

Inače, Grad je 20. siječnja ove godine s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije sklopio ugovor o dodjeli nepovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz fondova u financijskom razdoblju 2014. - 2020. Ukupna vrijednost ovog projekta iznosi 66 milijuna kuna, pri čemu su dodijeljena nepovratna sredstva u iznosu od 52,6 milijuna kuna. Radove na Trgu Vatroslava Lisinskog izvodi zajednica ponuditelja MONTE-MONT d.o.o. Osijek kao nositelj ponude i ING-GRAD d.o.o. Zagreb. Ugovoreni rok dovršetka radova je 30 mjeseci od dana uvođenja izvođača u posao.

U Gradu pozivaju sve građane, kao i trenutne korisnike ovog prostora na razumijevanje i strpljenje te se istodobno ispričavaju zbog eventualnih neugodnosti za vrijeme izvođenja radova. I.K.

Možda ste propustili...

SVEUČILIŠTE J. J. STROSSMAYERA RASPISALO NATJEČAJ

Prijave za studentske domove i subvencije privatnog smještaja

GDJE ĆE LJETOVATI OSJEČKI POLITIČARI?

Predsjednik Županijske skupštine ide na medeni mjesec

Najčitanije iz rubrike
oglas