Regija
HUMANITARNA AKCIJA CEHA FRIZERA

Poplavljenim frizerima
stigla nova oprema
Objavljeno 2. prosinca, 2014.

GUNJA - Obrtnička komora Županja pokretač je akcije “Frizeri frizerima”, na inicijativu tajnice Mande Šikanić.

- Bila je to velika donacija, prva koja je stigla iz Metkovića i kada je svaki obrtnik na poplavljenom području dobio za objekte 30 prostornih metara pločica i dvoja vrata, a u drugoj pošiljci stigle su četiri fotelje za svakog obrtnika. Nadamo se da će na proljeće akcija biti nastavljena. Mi mislimo i na mještane pa ćemo na proljeće napraviti susret frizera u Gunji i masovno šišanje - rekao je Ivica Zanetti, predsjednik Ceha frizera i kozmetičara HOK-a.

U sklopu Hrvatske obrtničke komore realizirana je i završna humanitarna akcija ceha frizera i kozmetičara HOK-a “Frizeri frizerima”.

- Čim se dogodila poplava mi smo reagirali i željeli pomoći frizerima. Znamo kako je teško kada ostaneš bez mogućnosti da radiš i pokrenuli smo akciju “Frizeri frizerima” u kojoj smo skupili 19.200 kuna. Najangažiraniji su bili frizeri iz Dalmacije, a ima i onih koji su odlučili privatno pomoći svojim kolegama. Sada smo donijeli vrijednu robu europske kvalitete od tvrtke Top stil i to na ruke frizerskih salona “Snježana” Snježane Šokčević, “Siona” Azemine Čardaklija, “Wella” Katice Marojević i u salon Naide Džanković. Frizerka Snježana Šokčević odmah je uz pomoć majstora ugradila donaciju u svoj salon.

- Zadovoljna sam i sretna doniranim od strane dobrih ljudi ceha. Ova suvremena frizerska stolica i ogledalo bit će od velike pomoći i na zadovoljstvo mušterija - rekla je Šokčević.

U sva četiri salona majstori su montirali pristiglu opremu na zadovoljstvo vlasnica salona i njihovih mušterija.S.Bogutovac

Najčitanije iz rubrike